Liiga to 12.01. klo 18:30

SaiPa - JYP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko SaiPa vihdoin löytänyt vireen? JYP on kiistatta suosikki, mutta ei niin suuri mitä kertoimet antaa ymmärtää!

Torstaina SaiPa lähtee metsästämään sille erittäin harvinaista neljättä peräkkäistä voittoa, kun vieraaksi saapuu vaihtelevia otteita esittänyt JYP. JYPille tämä matsi on niitä, jotka pitäisi hoitaa heittämällä, mutta SaiPa on varmasti saanut uutta virtaa viimeaikaisista onnistumisista.

SaiPa on onnistunut kartuttamaan pistepottia oikein mukavalla tahdilla viime aikoina, kun lappeenrantalaiset on nyt voittanut kolme ottelua putkeen. Ensin kaatui Tappara hurjan maali-iloittelun jälkeen ja sen jälkeen HPK taipui kahdesti. Jokainen voitto toki on tullut vasta varsinaisen peliajan jälkeen, joten matkaa pois jumbosijalta on edelleen lähes kymmenen pisteen verran. JYPissäkin aikaisemmin esiintynyt Antti Kalapudas on ollut SaiPalta hyvä löytö – hän on yhdeksässä pelaamassaan ottelussa kerännyt tehot 3+4.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

SaiPa

@Liiga_SaiPa
Mitä mieltä olet Antti Kalaputaan sisääntulosta SaiPaan?

Tule katsomaan torstaina jatkuuko Kalaputaan ja SaiPan hyvän vire!🔥🙌🏻

Seuraava kotiottelu
🏒 To 12.1. klo 18:30 SaiPa-JYP
🎟 Liput: lippu.fi/saipa

#SaiPa #YlpeästiKeltamusta #Liiga

JYP löytyy sijalta 11. ja siltä on odotettu parannusta koko kauden ajan. Vaikka otteet on parantunut, ei se vieläkään aivan potentiaalinsa tasolla pelaa. Hyökkäyssuuntaan JYP on ollut vahva ja ainoastaan Ilves ja Tappara on viimeistellyt sitä enemmän maaleja. Se mikä pitää vieraat poissa korkeammilta sijoilta on oman päädyn ailahtelevat otteet. Veini Vehviläinen oli hyvä hankinta tolppien väliin, mutta siitäkin huolimatta omissa kolisee liikaa ja ainoastaan SaiPa on päästänyt JYPiä enemmän maaleja.

SaiPa on ajautunut siihen tilanteeseen, että edes kotona sitä ei pahemmin vedonvälittäjät arvosta ja toki JYP on joukkueista selvästi vahvempi juurikin useamman pykälän kovemman tulivoiman ansiosta. Siitä huolimatta Uhmapelaajat ei aivan näin vahvaa ennakkosuosikin asemaa JYPille osta ja pelivalintaa lähdetään hakemaan SaiPan kautta. SaiPan lopulliselle voitolle tarjottu 2,65 kerroin on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.