la 17.02. klo 17:00

SaiPa - JYP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Häntäpään taistossa pelattavaa – pilaako SaiPa JYPin haaveet pudotuspelipaikasta?

Liigaa on lauantaina luvassa täysi kierros ja nyt käännetään katseet häntäpään taistoon SaiPan ja JYPin välillä. Paperilla parivaljakko ei ole sieltä mielenkiintoisimmasta päästä, mutta JYPin kova tarve pisteille ja SaiPan parantunut meno tuo hieman potkua taistoon. Paremmasta joukkueesta ei ole epäselvyyttä, mutta SaiPalla on mahdollisuus tehdä JYPin tilanteesta entistäkin tuskallisempi.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Lappeenrannassa eletään tällä hetkellä erikoista aikaa, sillä ensimmäistä kertaa todella pitkään aikaan SaiPa ei näytä sarjan huonoimmalta joukkueelta. Syynä on HPK:n järisyttävän paha konttaaminen ja SaiPa puolestaan on kauden lopulla saanut myös hieman onnistumisia vyölleen. Voittojakin on irronnut ja ennen kaikkea täydelliset romahdukset on jääneet vähiin. Aikaisemmin viikolla Ässiltä irtosi kaksi pistettä, mutta Tapparan vieraana tuli odotettu tappio lukemin 5-2.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
Tappara - SaiPa | LOPPUTULOS | 5-2

❌1-0 Liedes
❌2-0 Baptiste
🚨 2-1 Lapid (Tammela, Rajaniemi)
❌3-1 Keskinen
❌4-1 Liedes
❌5-1 Somppi
🚨5-2 Tammela (Naukkarinen)

Torjunnat:
SaiPa, Piiroinen 9+3+0
SaiPa, Kiviaho 0+4+7
Tappara, Randelin 3+5+9

#SaiPa #Liiga #SaiPa75

JYPin seurajohdossa päätettiin, että tällä kaudella yritetään loppuun saakka, sillä mahdollisuuden kymmenen parhaan joukkoon on yhä olemassa. Voi kuitenkin olla, että aikaisemmin valmentajan vaihdon yhteydessä kaivettu kuoppa on liian suuri täytettäväksi. Pistetahti on ollut kohtalainen, mutta tällä hetkellä vieraat kaipaa nimenomaan kolmen pisteen voittoja eikä esimerkiksi tässä matsissa ole varaa jättää yhtään pistettä pöydälle. JYP pelasi perjantaina Tapparaa vastaan häviten kotona lukemin 1-4.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Iso kamppailu, loppuun asti taisteltiin mutta Tappara oli parempi.

Illan ainokaisen meiltä iski sisään Juuso Puustinen. Jerry nousi pistepörssin jaetulle kärkisijalle.

Heti huomenna jatketaan Lappeenrannassa.

#JYPliiga #Liiga

SaiPan pelaaminen harvoin houkuttelee, mutta tällä kerralla vedot isketään sarjajumbon suuntaan. Paineet on JYPillä ja SaiPa on osoittanut, että se ei ole lähtenyt pelkästään läpsyttelemään runkosarjan loppua, vaikka panosta sillä ei ole. Kotiyleisön edessä SaiPalla on mahdollisuus iskeä JYPin haaveet alas eikä sovi unohtaa sitä, että vierailla on kova matsi alla edelliseltä illalta. Lapulle otetaan SaiPan lopullista voittoa(ML).

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.