Liiga ti 31.10. klo 18:30

SaiPa - JYP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kiekkoviikko käyntiin – pääseekö sarjajumbo jälleen pisteille?

Tiistaina Liigassa avataan viikko kahdella ottelulla ja sarjan huonoimman joukkueen titteliä kantava SaiPa saa Lappeenrannassa vastaan JYPin. SaiPa pääsee todella harvoin hyvistä asetelmista liikkeelle, mutta kotikaukalossa jokseenkin vaisun kauden pelannutta JYPiä vastaan isännillä on sauma yllättää.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

SaiPa on pitkän tappioputken jälkeen löytänyt hieman valoa tunnelin päästä, sillä edellisistä viidestä matsista se on poiminut vähintään pisteen neljästi. Voitot toki on edelleen harvassa ja pelillinen taso harvoin kovin korkealle yltää. Voitto TPS:stä ja pisteet HIFK:lta sekä KooKoolta olivat kuitenkin osoitus siitä, että aivan täysin lappeenrantalaisia ei kannata aliarvioida. Tulevaan matsiin suurin huolenaihe tulee olemaan erikoistilanteet – molempien joukkueiden alivoima on ollut kuraa, mutta JYPiltä löytyy edelleen sarjan paras ylivoima.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
KooKoo voittaa 7-6 voittomaalikipailussa.

#SaiPa #KooKoo #Liiga #KaakonDerby

JYP löytyy sarjan keskikastista, mutta taso ei kuitenkaan ole vielä häikäissyt ja monesti vieraat joutuu roikkumaan muutaman kärkiyksilön varassa. Tilastojen osalta esimerkiksi corsi-lukemissa, eli 5vs5 pelatessa tulleiden laukausten suhteessa JYP jää jopa SaiPan taakse. Selvästi vahvempi materiaali toki auttaa paljon ja esimerkiksi Veini Vehviläisellä on avaimet kuulua aivan kärkikorin maalivahtien joukkoon. Viime viikolla JYP nappasi kaksi erittäin kovaa päänahkaa kaatamalla HIFK:n sekä Tapparan.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Lättähattujengin kirous on ohi! Voitto ja kolme pistettä kotiin. 💪🏻

#JYPliiga #Tappara #Liiga

Paremmasta joukkueesta ei ole epäselvyyttä, mutta tällä kerralla katseet on käännettävä SaiPan suuntaan. Se on saanut viime aikoina muutamia kelvollisia onnistumisia ja varsinkin kun JYP ei ole aivan kärkijengien sekaan kuulunut, kelpaa lopulliselle kotivoitolle tarjottu 2,50 kerroin. Suurta panosta ei SaiPan suuntaan houkuttele iskeä, mutta ota betsistä extrat irti Betsamigon tarjouksen avulla – alta näet ohjeet.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.