to 21.12. klo 18:30

SaiPa - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

SaiPalla sauma yllättää – jatkuuko KalPan heikko vierassaldo jopa sarjan heittopussia vastaan?

Torstaina kiekkoillaan jälleen Lappeenrannassa, kun SaiPa saa vastaansa KalPan. Lähtökohtaisesti odotuksissa olisi varsin yksipuolinen kamppailu ja KalPa toki lähtee suurena suosikkina, mutta kotiyleisön edessä SaiPalle on pieni mahdollisuus jätettävä. Valmistautumisesta SaiPan suoritus ei pitäisi jäädä kiinni, sillä sen edellinen ottelu on viime viikon perjantailta. KalPa puolestaan hävisi tiistaina TPS:lle varsinaisen peliajan jälkeen.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

SaiPa sai edellisessä matsissa pitkästä aikaa onnistumisen, kun HPK kaatui kotona lukemin 2-1. HPK toki ei mittarina ole kummoinen, mutta SaiPa lähtee tällä hetkellä altavastaajana jokaista joukkuetta vastaan. Varsinkin vain yksi päästetty maali oli melkoista herkkua SaiPalle, sillä vaikka se ei myöskään hyökkäyspäässä varsinaisesti loista, on aivan hakoteillä ollut alakerta isäntien suurin ongelma. Myös erikoistilanteissa on samanlainen asetelma – ylivoimalla SaiPa yltää keskikastin tuntumaan, mutta alivoima on selvästi sarjan heikoin.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
Illan voittomaali! Henri Kiviaholle ei riittänyt, että hän tarjosi huikealla pelillään mahdollisuuden voittoon. Hän myös alusti voittomaalin uransa ensimmäisellä syöttöpisteellä!
Adam Helewka tarjoilee, ja Antoine Morand viimeistelee jatkoaikavoiton!

@MTVUrheilu| #SaiPa #Liiga

KalPan osalta mikään muu kuin kolmen pisteen voitto olisi suuri pettymys, mutta tällä kaudella vieraspelit on tuottanut kuopiolaisille isoja ongelmia. Kotikaukalossa KalPa on kerännyt sarjan eniten pisteitä, mutta vieraissa vain SaiPan saldo on heikompi. KalPan kohdalla maalivahtiosasto on edelleen pienoinen kysymysmerkki. Stefanos Lekkasin ja varsinkin Juha Jatkolan taso on vaihdellut eikä omaa päätyä ole saatu tukittua, vaikka KalPa on päästänyt laukauksia omaa maalia kohden sarjan vähiten.

Turkulaisten kädet ovat rankkareilla liukkaammat - ansaittu piste kuitenkin reissureppuun.

Torstaina jatketaan Lappeenrannassa.

#KalPa #Liiga #Kuopio #KalevanPallo

Paremmasta joukkueesta ei ole epäselvyyttä, mutta KalPan kohdalla surkea vierassaldo nostaa epäilyksiä eikä 1,60 tuntumassa olevat suoran voiton kertoimet maistu. Sen sijaan SaiPan yli 2,5 maalille(60min) tarjottu 2,54 kerroin on sen verran houkutteleva, että pieni betsi päästään isäntien kautta nappaamaan. SaiPalta löytyy muutama ihan kelvollinen ase yläkerrasta, jotka pystyy KalPan ajoittain epävarmaa maalivahtiosastoa kurittamaan.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Joukkueen maalit – SaiPa yli 2,5 kertoimella 2,54.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.