Liiga to 24.11. klo 18:30

SaiPa - KalPa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt maistuu! SaiPan otteet ei yllätysvoitosta huolimatta vakuuta – KalPalle rutiinivoitto tarjolla!

Torstaina Lappeenrannassa kaukaloon luistelee SaiPa ja KalPa. SaiPa on jämähtänyt sarjajumboksi eikä tilanne näytä olevan hetkeen muuttumassa. KalPa puolestaan on vakiinnuttanut paikan kuuden parhaan joukossa ja todennäköisesti pistesaldo kasvaa torstaina vähintään parilla pisteellä. SaiPa on koko kauden osalta ollut erikoistilanteissa kaksikosta vahvempi, mutta se ei vielä riitä KalPan horjuttamiseen.

SaiPa on palannut tauolta ailahtelevin ottein. Ensin se joutui Sportin höykytettäväksi häviten tylysti lukemin 2-6, mutta onnistui seuraavana päivänä ryöstämään voiton Kärpiltä jatkoajan jälkeen. Näistä matseista kuitenkin tuo Sport-ottelu kertoo tällä hetkellä enemmän SaiPan tasosta, tai siitä mitä se on pahimmillaan. Ottamatta mitään pois isosta voitosta, oli SaiPa Kärppiä vastaan vastaantulijana maalipaikoissa eikä pisteittä jääminen olisi ollut vääryys. Ville Meskasen 11 tehtyä maalia on ollut harvoja valonpilkahduksia lappeenrantalaisten esityksissä.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Liigaplot

@Liigaplot
Kärpät - SaiPa
Tuosta

KalPa on tällä hetkellä pistekeskiarvon osalta sijalla 6. ja meno on vakuuttavalla tasolla. Tehdyissä maaleissa KalPa löytyy jaetulta kärkisijalta, vaikkakin sillä on Ilvestä pari ottelua enemmän pelattuna. Aapeli Räsänen johtaa joukkoja ja toistaiseksi tehot 7+12 riittää pistepörssin kärkikymmenikköön. Samalla ei myöskään alakerrassa ole sen suuremmin valittamista. Nuori Juha Jatkola on napannut itselleen ykkösvahdin paikan loistavilla otteillaan – torjuntaprosentti on päälle 93% ja päästettyjä maaleja ottelua kohden on vain 1,62.

Betsien kanssa hypätään KalPan kelkkaan. Lapulle otetaan vierasvoittoa -1,0 tasoituksella varsinaiselle peliajalle, eli tasan maalin voitolla panos palautuu ja suuremmat lukemat tuo rahaa kassaan. SaiPa pystyy ajoittain yllättäviin suorituksiin, mutta ei sen otteet riitä lähellekään KalPan tasoa. Vieraat nappaa rutiinivoiton ja Uhmapelaajat nauraa matkalla pankkiin!

"Colby Sissons on koko Liigan puolustajien maalipörssin kärkipaikalla."

đź‘€

#KalPa #Liiga #Kuopio #KalevanPallo