Liiga ke 17.11. klo 18:30

SaiPa - KalPa

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liigan heikoin kotijoukkue SaiPa kohtaa sarjan huonoimman vierasjoukkueen KalPan

SaiPa ja KalPa palaavat maaottelutauolta keskiviikkona, kun joukkueet kohtaavat Lappeenrannassa. Keskinäinen ottelu on toinen tällä kaudella ja ensimmäinen pelattiin ainoastaan parisen viikkoa takaperin Niiralan montussa Kuopiossa – tuolloin KalPa otti päänahan lappeenrantalaisista tasaisessa ottelussa jatkoajan jälkeen. Jatkuuko vähämaalinen ja tasainen linja myös keskiviikkoiltana Kisapuistossa?

KalPa lähti maaottelutauolle tappiot niskassaa, kun se taipui Kärpille kahdesti peräkkäin Oulussa. Vaikka etenkin toinen tappio tuli todella kirvelevästi kuopiolaisten johdettua ottelua jo kolmella maalilla, on joukkueen tekemisessä ollut havaittavissa paljon hyvää viime aikoina. Alkukaudella kateissa olleet tehot ovat hiljalleen alkaneet löytyä ja maalipaikoissaan joukkue pystyy jo nyt viimeistelemään huomattavasti tehokkaammin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Jos KalPa hävisi perättäiset kamppailunsa ennen maaottelutaukoa, samaa ei voi sanoa SaiPasta. Pekka Virran miehistö toteutti täydellisen ryöstöretken länsirannikolle hakien ensin Lukolta kolme pistettä 2–4-voitolla ja seuraavana päivänä täyden potin Ässiltä samoilla lukemilla. SaiPan ja KalPan kaudet ovat edenneet osaltaan samankaltaisesti, eivätkä joukkueet turhaan löydy perättäisiltä sarjasijoilta.

Kaksi viikkoa sitten joukkueet päätyivät hakemaan ratkaisua aina voittolaukauskilpailusta saakka Kuopiossa. KalPa voitti lopulta todella tasaisena koko 60-minuuttisen säilyneen ottelun lukemin 2–1. Vieraissa KalPa on ollut heikoin joukkue koko sarjassa, kun se on kerännyt 12 ottelussaan reissussa ainoastaan seitsemän pistettä. SaiPa puolestaan on koko sarjan heikoin kotijoukkue kymmenessä ottelussa tulleilla yhdeksällä pisteellä.

Pelivalinnaksi nostetaan, että ottelussa syntyy korkeintaan neljä maalia (alle 4,5). SaiPa-maalivahti Niclas Westerholm oli mukana Leijonissa Helsingissä pelatussa EHT-turnauksessa ja sai vyölleen ensimmäisen A-maaottelunsa. SaiPa-vahti pelaa Liigassa erinomaista kautta ja myös joukkueen puolustuspelaaminen on vakuuttanut. Vastaavasti isäntä on ollut kotonaan melko tehoton. Markkina puoltaa hivenen runsasmaalisuutta, mikä on Uhmapelaajien mielestä pieni yllätys.