Liiga to 26.01. klo 18:30

SaiPa - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kärpät on viimein herännyt horroksestaan – seuraavaksi pohjoisen juna jyrää yli SaiPan

Liigan torstain ottelukierroksella kaukalossa vastakkain ovat SaiPa ja Kärpät. Lappeenrantalaiset ovat jämähtäneet sarjataulukon pohjalle, kun taas Kärpät on kovassa nosteessa. Luotamme oululaisten jyräävän selvään voittoon.

Kärpät on pelannut viime aikoina erinomaisesti. Edellisessä 3-2 voitossa Lukosta nähtiin parasta peliä petopaidoilta tällä kaudella. Kerrankin Kärppien jalka liikkui ja paikoitellen joukkue suorastaan dominoi sarjaykkösenä olevaa Lukkoa. Hyvä uutinen on myös se, että Kärppien ylivoimapeliin on viimein tullut joku järki. Kolmessa viime ottelussa joukkue on paukuttanut kolme ylivoimamaalia.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Liiga

@smliiga
🚨 David Rundblad -show! 💥 Kulmauksesta ajo maalin eteen ja nautiskellen kiekko maaliin. 👌

📺: @CMoreSportFi

#Liiga @OulunKarpatFi

SaiPa on puolestaan musertavassa viiden ottelun tappioputkessa. Jälleen maalinteko on ollut todella vaikeaa. Lappeenrantalaiset ovat iskeneet viiteen otteluun kahdeksan maalia. Samaan aikaan omissa on soinut 19 kertaa. SaiPa on selvästi surkein joukkue Liigassa. Kaikkein kuvaavin tilasto faktan tueksi on maaliero: -56. Lukema on sarjan surkein. Toiseksi huonoin maaliero on Sportilla, -16. Ero kahden huonoimman joukkueenkin välillä on siis valtava.

Kärppien miljoonamiehistö on viimein herännyt. Ylivoima toimii ja nyt kevään pelejä voi odotella Oulussa jo levollisemmin mielin. SaiPa on puolestaan aivan luokaton. Pelivalintamme on, että Kärpät voittaa ottelun -1,5 maalin tasoituksella. Veto siis osuu, jos Kärpät voittaa vähintään kahdella maalilla esimerkiksi 3-1, 2-0 tai 7-0.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Tasoitus – Kärpät -1,5 kertoimella 1,81.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,81 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.