Liiga ke 11.10. klo 18:30

SaiPa - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yllättääkö jopa heittopussi? Kärppien alakerta on sekasortoinen, mutta sen hyökkäyspelaamisessa toivonkipinä

Ainoastaan yhden voiton yhdeksässä pelaamassaan ottelussa kaapinut SaiPa saa Liiga-viikon alkajaisiksi vieraita Oulusta. Kärppien pelaamisessa näkyi viime viikolla ilonpilkahduksia vaikeiden vaiheiden jälkeen, mutta erityisesti puolustuspäässä tekemistä riittää edelleen eikä ykkösmaalivahdiksi nimenomaan Lappeenrannasta jo kesken viime kauden haalittu kassari ole täysin vakuuttanut.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

Kärpät hävisi viime viikolla Ilvekselle kotonaan, mutta ottelussa nähtiin ehdottomasti kauden laadukkainta lätkää Lauri Marjamäen miehistöltä. Erityisesti ottelun toinen erä oli oululaisilta hyvä ja tämä on ehkä sellainen seikka, joka kannattaa myös betsien kannalta painaa mieleen. JYPiä vastaan lauantaina Kärpät ei esiintynyt aivan yhtä hyvin, mutta onnistui kelvollisesti matsin toisessa erässä ja voitti matsin lopulta maalein 2–3.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Kolmen pelin viikko käyntiin hyvällä fiiliksellä! 😎🔥

#Kärpät #Liiga

SaiPa on pääasiassa ottanut takkiin alkukaudella, mikä ei sinänsä yllätä. Joukkue on paperilla huono eikä yksikään pelaaja ole pystynyt ylisuorittamaan – tulokset ovat nähtävissä. Kauden ensimmäisessä keskinäisessä kamppailussa Oulussa lappeenrantalaiset olivat pääasiassa vastaantulijana ja nopeat vastaiskut sekä erikoistilanteet lienevät sen etsikkoaikoja myös keskiviikon kotikamppailussa. On kuitenkin selvää, että kärkiketjuista löytyy sellaisia ukkoja, jotka pystyvät viimeistelemään.

Vierailija on yhä erittäin sekaisin kiekottoman puolustuspelaamisen osalta. Uudistettu hyökkäysalueen paineistus toimii ainakin välillä tuoden kovia riistoja, mutta vastustajan päästessä Kärppien omalle alueelle toisteisuus ja suoritusvarmuus hakevat itseään. Maalivahtiosastolla Niklas Westerholm on ollut yllättävän epävarma ja pari nyyttiä upposi esimerkiksi viime viikolla aivan liian helposti EHT:lla viime kaudella debytoineen torjujan selän taakse. Ehkä sekasortoisuus alakerrassa heijastuu myös maalivahdin pelaamiseen.

SaiPalla on ehdottomasti iskupaikka myös reissulaisten avauspelaamisen osalta. Marjamäen suojattien hitaampi peruspuolustajaosasto on ollut paineen alla ihmeissään, kun tukitoimet eivät toistuvasti ole kunnossa. Otetaan esimerkiksi vaikkapa Tommi Kivistö, joka on koko uransa pystynyt toimittamaan ensimmäisen helpon syötön laatutakuulla omille myös paineen alla. Nyt helppoa vaihtoehtoa ei usein ole tarjolla ja konkari ongelmissa. Betsivalinnaksi keskiviikon kamppailussa otetaan, että maaleja syntyy vähintään kuusi (Yhteensä – yli 5,5).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Yhteensä – yli 5,5 kertoimella 2,01.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.