ke 24.01. klo 18:30

SaiPa - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärpissä ovet paukkuvat! NHL-vahvistus istui kaljalla, kun muu joukkue matkusti Lappeenrantaan

SaiPa on heittänyt virallisesti pyyhkeen kehään aloittamalla tyhjennysmyynnit. Kaksi merkittävää ulkomaalaisvahvistusta on jo poistunut Lappeenrannasta ja vielä pelipäivänä voi kuulua lisää uutisia, joten kotijoukkueen pelaajatilanne on hienoinen mysteeri. Kärpät taistelee edelleen jopa sijoittumisesta neljän parhaan joukkoon ja viikonloppuna se kairasi HPK:ta vastaan viisi pistettä. Turbulenssia on tosin ollut myös Kärpissä pelaajarintamalla.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kärppien viikko alkoi maanantaina harjoituksilla ja tiistaina joukkue lensi Helsinkiin jatkaen Lappeenrantaan linja-autolla. Vielä maanantaina harjoitusten jälkeen Ville Mäntymaa antoi lausuntoja, joista saattoi päätellä pelikiellosta vapautuvan Nick Ritchien hyppäävän laatikkoon SaiPa-ottelussa. Toisin kuitenkin kävi, sillä jo tiistaina urheilutoimenjohtaja Mikko Myllykoski ilmoitti miehelle etsittävän uutta seuraa. Kun muu joukkue oli matkalla Lappeenrantaan, NHL-vahvistus istuskelikin kuuleman mukaan oululaisessa Kuluma-nimeä kantavassa kuppilassa oluella.

Liiga

@smliiga
🚨 Mikä show, Antoine Morand! 😮‍💨

@Liiga_SaiPa nousee kahden maalin takaa tasoihin. 🔥

📺 @MTVUrheilu | #Liiga #SaiPa

Toinen kuuma peruna oululaisten osalta on Noel Gunler, jonka on Mäntymaan toimesta väitetty olevan loukkaantuneena. Saattaa mies toki hajalla olla, mutta myös häntä kaupitellaan tällä hetkellä. Gunler aloitti Kärpissä erinomaisesti, mutta sen jälkeen meno hyytyi. Lisäksi miestä pidettiin Oulussa jo ennen joulua potkut saaneen entisen päävalmentajan Lauri Marjamäen hankintana, joten ehkä hän ei kuulu uusitun valmennusryhmän loppukauden suunnitelmiin. Gunlerin ja Ritchien lisäksi Kärppien kokoonpanosta puuttuvat loukkaantumisten vuoksi ainakin Joose Antonen ja Joel Olkkonen sekä mahdollisesti myös Joonas Kemppainen.

SaiPa puolestaan on julistanut tyhjennysmyyntikauden virallisesti avatuksi. Ensin purettiin Adam Helewkan sopimus ja tiistaina lähtövuorossa oli ykköstykki eli kanadalaissentteri Antoine Morand. Lukko nappasi jälkimmäisen välittömästi riveihinsä. Isäntien kokoonpano saattaa iltaan mennessä ohentua entisestään, jos joku pelaaja herättää kuivahkoilla markkinoilla kiinnostusta. SaiPa on poikkeuksellisessa kolmen ottelun voittoputkessa, mutta tärkeimpien pelaajien kauppaamisen myötä sen jatkuminen olisi jopa entistä yllättävämpää.

Vaikka Kärpissä on toimiston puolella ja viestinnällisesti sekoiltu urakalla, kaukalossa se ei ole juurikaan näkynyt. Vierailija on saapunut Lappeenrantaan niin ikään kolmen voiton putkessa ja pelillisesti sen meno on tammikuussa ollut selvästi syyskautta tasaisempaa. Kertoimissa parasta etua on tarjolla isäntien alhaisella maalimäärällä, kun hyökkäyksen tärkeimmät syömähampaat on kaupattu pois. Muuttunut tilanne ei ehkä vielä ole täysin kertoimiin ehtinyt vaikuttaa, joten siihen isketään kiinni ja tykitetään lapulle SaiPa alle 1,5 maalia -kohdetta.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella SaiPa yhteensä – alle 1,5 kertoimella 2,12.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.