Liiga la 12.03. klo 18:30

SaiPa - KooKoo

KooKoolla ei ole varaa menettää pisteitä – piristyykö SaiPa, vai saako tappioputki jatkoa?

Tappioputkessa rämpivä SaiPa pääsee hakemaan lohtua kotikaukalosta, jossa sen vieraaksi saapuu KooKoo. KooKoolle kaikki pisteet on äärimmäisen tärkeitä taistelussa kymmenen parhaan joukkoon, joten SaiPan tasoista jengiä vastaan ei ole muuta vaihtoehtoa kuin viedä pisteet. Perjantain matsi JYPiä vastaan oli valtava pettymys, mutta nyt sillä on loistava paikka pestä kasvot.

SaiPa on edellisistä yhdeksästä ottelusta hävinnyt peräti kahdeksan eikä paineettomasti pelaaminen ole ainakaan positiivisesti näkynyt. Toki edellisten viiden ottelun ajalle mahtuu kolme top4 sijoilla olevaa vastustajaa, joten ei tulokset varsinaisesti yllätä. Viikon ensimmäisessä ottelussa Ilvestä vastaan SaiPa jäi kahden erän aikana sen verran pahasti jalkoihin ettei kolmannen erän kolme maalia riittänyt edes pisteille. Perjantaina SaiPa jäi Jukureiden vieraana nollille, mutta esitys oli tuloksesta huolimatta kelvollinen – viimeistely vain uupui.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

KooKoo on 55 pelatun ottelun jälkeen KalPan kanssa tasapisteissä. KooKoon onneksi myös KalPa sössi perjantaina voiton loppumetreillä, sillä KooKoo ei onnistunut päihittämään yhden sijan SaiPan yläpuolella olevaa JYPiä. Kyseessä oli melkoinen tason pudotus, sillä keskiviikkona KooKoo takoi vahvasti puolustavaa HPK:ta vastaan taululle lukemat 6-1. Eilisen tappion jälkeen ei ole pelkoa, että vieraat lähtisi matsiin yhtään takki auki, vaikka tasoero joukkueiden välillä onkin valtava.

Suurin ero joukkueiden välillä löytyy puolustuspäästä, jossa SaiPa on ollut varsinkin kauden loppua kohden aivan täysin ulapalla. Kymmenen ottelun otannalla KooKoo on päästänyt omiin vain 20 maalia, kun puolestaan SaiPalla vastaava lukema on 43. Vetojen osalta luotetaan KooKoon hoitavan tärkeät pisteet kotiin ja valitaan lapulle vierasvoitto -1,0 tasoituksella – tasan maalin voitolla panos palautuu. KooKoo on eilisestä huolimatta esiintynyt hyvällä tasolla, kun puolestaan SaiPalla pettymyksiä satelee illasta toiseen.

10 euroa pelirahaa