Liiga ma 26.12. klo 18:30

SaiPa - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

SaiPan aika loistaa! Löytääkö KooKoo kadoksissa olleet tehot, vai viekö jopa sarjajumbo pidemmän korren?

Joulutauko on lusittu ja maanantaina on taas aika palata Liigan pariin. Lappeenrannassa häntäpään soturit SaiPa ja KooKoo ottavat yhteen. SaiPa on vakiinnuttanut oman paikkansa sarjajumbona, mutta ei tällä hetkellä KooKoolla paljoa paremmin suju. SaiPa harvoin millään osa-alueella selvää etua saa, mutta nyt erikoistilanteiden osalta vaakakuppi kääntyy vahvasti kotijoukkueen suuntaan. Ylivoimalla SaiPa on aavistuksen verran parempi, mutta alivoima on kaikista vaikeuksista huolimatta ollut sarjan kolmanneksi tehokkain KooKoon ollessa aivan häntäpäässä.

SaiPan kausi on ollut pitkälti kyntämistä eikä pidempiaikaisia hyviä jaksoja ole osunut kohdalle. Lappeenrantalaiset on sekä tehnyt vähiten, että myös päästänyt eniten maaleja koko sarjassa. Toisaalta tauon jälkeen olisi hyvä mahdollisuus lähteä parantamaan ja juuri ennen taukoa pisteitä kertyi jopa yllättävänkin hyvin. Ensin TPS:ää ja HIFK:ta vastaan tappio tuli vasta varsinaisen peliajan jälkeen, Kärppiä vastaan tuloksena oli tiukka maalin tappio ja viimeisimmässä matsissa KalPa kaatui vieraissa lukemin 3-2.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

SaiPa

@Liiga_SaiPa
SaiPa johtoon illan toisella ylivoimamaalilla, Meskanen syöttää ja Loimaranta viimeistelee. Toisena syöttäjänä Irving, tilanne 2-3

Kaikki Liiga-videot: mtvuutiset.fi/liiga

#SaiPa #YlpeästiKeltamusta #Liiga

KooKoo joutui kovaan testiin ennen joulutaukoa ja tulokset oli myös sen mukaisia. Neljässä viimeisimmässä ottelussa se kohtasi Kärpät, KalPan, TPS:n ja Ilveksen. Ainoa piste irtosi KalPalta ja jokaisella kerralla KooKoo onnistui maalinteossa vain kertaalleen. Kausi ei ole missään nimessä mennyt toiveiden mukaan ja varsinkin oma pääty ja maalivahtipeli on ollut odotettua heikommalla tasolla. KooKoon onneksi useampi joukkue yläpuolella on varsin pienen marginaalin sisällä, joten paikka kymmenen parhaan joukossa on lunastettavissa.

SaiPa toki on tällä hetkellä sarjan huonoin joukkue, mutta ei ero niin suuri ole KooKoon hyväksi etteikö kotiyleisön edessä Mr Greenin tarjoama 3,00 kerroin suoralle voitolle kelpaisi. Markkina on suurelta osin painanut SaiPan kertoimet jo 2,80 tasolle, joten ei kannata aikailla!