Liiga la 01.10. klo 17:00

SaiPa - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Erittäin aikainen joululahja! Syventääkö vähiten maaleja Liigassa päästänyt Lukko isäntien maalinteko-ongelmaa?

SaiPa nappasi viime viikonloppuna kotikamppailussaan tyylikkäästi kauden ensimmäisen voittonsa, mutta sen jälkeen maalintekovaikeudet saivat jatkoa Jyväskylässä ja TPS:ää vastaan perjantaina kisapuistossa. Joukkue ei tietysti ole paikoillakaan mässäillyt moneen muuhun ryhmään verrattuna, mutta kahdeksan tehtyä osumaa seitsemässä ottelussa eivät siitä huolimatta mairittele. Esimerkiksi lauantain vastustaja Lukko on työskennellyt moninverroin tehokkaammin hyökkäyspäässä ja viimeksi eilen se nappasi kliinisen 0–2-voiton KooKoosta.

SaiPan tekemisessä on toki ollut myös hyvää ja Pekka Virran kädenjälki näkyy joukkueen pelaamisessa todella vahvasti. Ratkaiseva asia eli maalintekotehokkuus on kuitenkin jäänyt pahasti piippuun ja viimeksi perjantaina TPS kairasi Kisapuistosta mukaansa täyden pistepotin 1–4-voitolla. Isäntä ei ole onnistunut yhdessäkään ottelussaan yli kahta kertaa maalinteossa, mikä on kehno suoritus. Tonteilla joukkue ei mässäile, mutta huippupaikkoja on tuhlattu keskimäärin aivan liikaa. Lukko puolestaan on päästänyt vähiten maaleja koko sarjassa, joten vastustajan vaihtuminen ei ainakaan tarjoa helpotusta tuskaan.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Maalivahtiosastolla Nicklas Westerholm on ollut yksi SaiPan parhaista pelaajista ja taannut Virran miehistölle ne pisteet, jotka ovat tällä hetkellä plakkarissa. Raumalaisvieraita vastaan hyväkään maalivahti ei välttämättä riitä, sillä niin vahvassa iskussa ryhmä on. Noin miljoonan isäntiä suuremmalla pelaajabudjetilla operoiva Lukko on availlut viime aikoina hanojaan huolella. Ensin joukkue voitti tiistaina JYPin kotonaan 5–1-numeroin ja perjantaina matkaeväänä kaatui KooKoo.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
TPS vie pisteet Kisapuistosta.

Nyt katseet kohti huomista, kun Rauman Lukko saapuu kylään!

#SaiPa #YlpeästiKeltamusta #Liiga

Liigan pistepörssin kärjessä viilettävä Andrei Hakulinen (5+5) ja koko Lukon kakkoskentällinen on ollut hyökkäyssuuntaan erinomaisessa iskussa. Sentterinä koostumuksessa pelaa Julius Mattila ja toisella laidalla entinen Tappara-tykki Jere Karjalainen. Tehopotentiaalia piisaa toki myös muissa hyökkäyskoostumuksissa. Gabriel Fontainen johtamalla kärkivitjalla on varmasti vielä lisää annettavaa ja esimerkiksi TPS:ssä toissa kaudella runkosarjassa 24 maalia viimeistelleeltä Josh Kestneriltä odotellaan lisää onnistumisia.

Lukko on tällä hetkellä pelillisesti vahvassa vedossa, eikä tehottomalla isännällä ole raumalaisia vastaan asiaa pisteille. Pelivalinnaksi maistuu vierasvoitto varsinaisella peliajalla (1×2 – Lukko). Kuilu joukkueiden välillä on liian iso ja tälle kohteelle tarjottu kerroin vaikuttaa erittäin aikaiselta joululahjalta. Hyödynnä Mr. Greenin huipputarjous kaikille uusille asiakkaille ja lämää betsit maaliin!