Liiga pe 26.11. klo 18:30

SaiPa - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelicans on Liigan kuumin joukkue – saako SaiPa taas kunnolla kuonoon?

Hurjavireinen Pelicans yrittää perjantaina venyttää voittoputkeaan SaiPan kustannuksella. Ennen maaottelutaukoa lahtelaisten peli oli pahasti hukassa, mutta tauon jälkeen joukkueen taso on ollut timanttisen kova. Ennakoimme jo aiemmin, että Pelicansin peleissä voi jatkossakin olla herkullisia kertoimia tarjolla, kun viime aikojen pelivirettä ei oteta tarpeeksi vahvasti huomioon. Näin todellakin kävi. Pidämme Pelicansia ylivoimaisena ennakkosuosikkina SaiPaa vastaan, mutta emme lähde nysväämään pelkällä vierasvoitolla. Otamme kunnolla näkemystä, ja pelivalintamme on, että Pelicans voittaa vähintään kahdella maalilla. Veto siis osuu, jos Pelicans voittaa esimerkiksi 3-1, 5-3 tai 7-0.

Pelicans on voittanut jokaisen ottelunsa maaottelutauon jälkeen. Jokainen voitto on tullut vieläpä vähintään kahdella maalilla. Pelillisesti Pelicans on palannut juurilleen. Joukkue hallitsee vahvasti kiekkoa, luo paljon maalipaikkoja suorista hyökkäyksistä ja puolustaa hyvin keskustaa. Joukkueen ykkösketju ansaitsee myös oman mainintansa. Liigan pistepörssin TOP 3:ssa on tällä hetkellä kaksi pelikaania. Jiri Smejkal on puolestaan kutospaikalla. Kolmikon yhteispeli Sportia vastaan oli upeaa katsottavaa. Odotamme heiltä kovia tehoja myös SaiPa-ottelusta.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

SaiPa puolestaan on hävinnyt kaikki neljä otteluaan maaottelutauon jälkeen. Joukkueen koko kausi on ollut erittäin vaisu. Isoin kivi kengässä on ollut maalintekopeli. Viimeisimmässä ottelussa HIFK:ta vastaan lappeenrantalaiset jäivät jälleen kokonaan maaleitta. Alkaako tästä taas masentava nollaputki?

Maaottelutauon jälkeen Pelicans on ollut Liigan kuumimpia joukkueita. Tauko teki selvästi hyvää, ja syksyn vaikeudet ovat enää pelkkä muisto. SaiPalle puolestaan koko kausi on ollut yhtä isoa alamäkeä. Joukkueiden tämän hetkisessä vireessä sekä pelaajamateriaalissa on valtava ero. Näistä lähtökohdista uskomme Pelicansin voittavan ja vieläpä selvällä marginaalilla. Siispä iskemme rahamme Pelicansin vähintään kahden maalin voitolle.