Liiga ti 15.03. klo 18:30

SaiPa - Sport

Kerääkö Sport lisää kunniaa? Käsittämättömiä voittoja on tullut vaasalaisille sarjan kärkiryhmiä vastaan!

SaiPalla ja Sportilla pelattavaa on enää kunniasta, kun joukkueet ovat jo pudotuspelijunasta pudonneet. Vierailija yllätti monet viime viikolla kaatamalla kovavireisen KalPan sekä runksarjan voitosta kamppailevan Tapparan kovissa otteluissa. Lauantaina tuli kuitenkin pahasti lunta tupaan Sportin vieraana, eikä helppoa matsia ole odotettavissa Kisapuistossakaan – SaiPa sai edellismatsissaan hyvän hengen päälle.

KooKoo kaatui Lappeenrannassa jatkoajalla viikonloppuna, mistä riitti kotifaneille riemua viiden ottelun voitottoman putken jälkeen. SaiPalle voitto oli toki vasta toinen kymmenessä kamppailussa, eikä sen pelaaminen ole juuri nosteeseen lähtenyt. Pekka Virran ja kumppanien projektissa katseet ovat takuulla jo tiukasti ensi kaudessa ja nyt pelaajilla on mahdollisuus lunastaa jatkolippuja kyseiseen junaan. Muutoksia on luvassa – se on selvää.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Sport on ollut isossa kuvassa huomattavasti SaiPaa paremmassa tulosvireessä viime aikoina ja joukkue on kaapinut koviakin päänahkoja. Kuuden ottelun otannalla joukkue on hävinnyt KooKoolle ja peräti kahdesti HPK:lle, mutta napsinut voitot runkosarjan voittokamppailussa painivia Ilvestä sekä Tapparaa vastaan vieraissa ja viimeisimpänä se kaatoi kovavireisen KalPan.

Vieraiden itseluottamus ja rutiini ovat isäntiä korkeammalla tasolla, eikä tässä valitettavasti nähdä sijaa kotijoukkueen voitolle. Surullinen tappiotilasto saanee jatkoa. Isäntien riveissä sivussa ovat yhä pitkäaikaisloukkaantuneet Jarno Koskiranta sekä Simo-Pekka Riikola. Pelivalinnaksi otetaan matltillisella panostuksella vieraiden voittoa (1X2).

10 euroa pelirahaa