Liiga ti 01.11. klo 18:30

SaiPa - Tappara

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tulikuuma isäntä! Pystyykö Tappara ohittamaan Leijoniin valittua huippuveskaria?

SaiPa on saanut valmentajavaihdoksen jälkeen pelillisiä lukkojaan auki erityisesti hyökkäyspäässä, mutta seuraavana vastassa on raudanluja Tappara. Pari matsia peräkkäin hävinnyt vierailija on ollut erinomaisessa iskussa etenkin puolustussuuntaan, eikä maalinteko sitä vastaan ole ollut helppoa. RoKissa kautensa aloitanut maalivahti on onnistunut loistavasti ykkösmaalivahdin paikkaajana. Toki myös SaiPalla on erinomainen veskari tolppiensa välissä.

Maalivahtipelaaminen nostetaan tällä kertaa tikunnokkaan. SaiPan päästettyjen maalien määrä on suhteessa sarjasijoitukseen jopa kohtuullinen. Nicklas Westerholm on antanut joukkueelle voittomahdollisuuksia ja sputnik-paitojen ehkä tärkein yksittäinen pelaaja sai myös kutsun Leijonien maalille Karjala-turnaukseen. Toki myös SaiPan hyökkäyspelaaminen on parantunut huomattavasti, kun siihen on lisätty vapauksia. Kirvesrintoja vastaan maaleja ei kuitenkaan ole ilmaiseksi tarjolla.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Tapparan maalia tällä hetkellä eli Christian Heljangon puuttuessa vartioiva Vilho Heikkinen on niin ikään noussut parrasvaloihin – Mestis-tuuraajana saapunut kassari on osoittanut olleensa aiemmin hieman väärässä sarjassa. Tasaisuutta vaikuttaisi löytyvän, eikä Heikkistä voi missään nimessä syyttää Tapparan viimeaikaisista tappioista.

Vaikka vierailija on hävinnyt parissa edellisessä ottelussaan, on se kaikki kamppailut huomioituna päästänyt kahdeksassa viimeisimmässä matsissaan ainoastaan kuusi maalia varsinaisella peliajalla. Edellinen keskinäinen kohtaaminen SaiPan kanssa pelattiin Tampereella noin kolme viikkoa sitten ja tuolloin Tappara otti rutiininomaisen 3–1-voiton. Pystyykö SaiPa laittamaan tiistaina kapuloita rattaisiin? Sitä on vaikeaa sanoa, mutta alle 4,5 maalia -kohde maistuu mainiosti kupongille.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ alle 4,5 maalia -kohteelle, saat normaalisti rahasi betsin osuessa ja voit heti kotiuttaa voittosi. Matsin jälkeen saat vielä uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – Maalimäärä alle 4,5” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 52,5€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.