Liiga ti 22.03. klo 18:30

SaiPa - TPS

Päättääkö SaiPa kauden vähämaalisissa merkeissä, vai vieläkö nähdään viimeinen romahdus?

SaiPa päättää kauden kotikaukalossa ja muuten surkealle kaudelle olisi tarjolla ihan kelvollinen loppu. Vieraaksi asettuva TPS on vahvassa vireessä ja todella selkeä ennakkosuosikki poistumaan kaukalosta voittajana, mutta ylikävelyä tuskin on luvassa. SaiPan on saanut ryhtiä puolustuspäähän, joten ainekset vähämaaliseen iltaan on kasassa.

SaiPan vaikea kausi tulee vihdoin päätökseen. Lopulta jo melko aikaisessa vaiheessa joukkueen taso näkyi sarjataulukossa eikä panoksia ole sen suuremmin ollut. Jonkin aikaa joukkue oli pahasti tuuliajolla ja ennen kaikkea puolustuspäässä se oli kaukana Liiga-joukkueen tasosta. Viimeiset viisi ottelua on vietettyä vähämaalisemmissa merkeissä ja myös kolme voittoa on tarttunut tilille. Maalinteon kanssa on vaikeaa, mutta jokaisessa voitossa omiin meni ainoastaan yksi maali.

đź’Ł KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA đź’Ł

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KĂ„TEISKIEKKAASI TĂ„STĂ„

Maanantain jälkeen TPS sai varmuuden siitä, että pudotuspeleissä vastaan asettuu HIFK ja vähintään kaksi pistettä SaiPan vieraana toisi kotiedun. Vire kohti tosipelejä on vahvasti nousemaan päin, kun neljä edellistä matsia on tuonut yhtä vaille täydet pisteet. Voitot tuli Lukkoa, KalPaa, Jukureita ja Kärppiä vastaan – kolme ensimmäistä vieraissa. Juuso Pärssisen poissaolo ei ole hidastanut menoa ja todennäköisesti runkosarja myös päättyy voitolla.

Ero kertoimissa on selvä eikä vieraiden kelkkaan hyppääminen houkuttele – voittajaa veikatessa SaiPan kertoimia voisi pienesti harkita. Vetojen osalta käännytään kuitenkin maalimäärien suuntaan. SaiPa on edellisissä otteluissa onnistunut pitämään puolustuspään kasassa ja maalilla Niclas Westerholm pystyy pitämään isännät pelissä mukana. TPS:n sarjan neljänneksi vähiten maaleja päästänyt alakerta tulee kuitenkin olemaan tehottomalle kotijoukkueelle valtava vuori kiivettäväksi. Lapulle otetaan alle 4,5 maalia varsinaisella peliajalla. Kaksikon välillä kauden kolmessa kamppailussa ei olla kertaakaan nähty yli neljää maalia – viimeisin kohtaaminen tosin pelattiin tammikuun alussa.

.


💣  Pelaa 200 käteiskierrostasi tästä 👀


 

10 euroa pelirahaa