Liiga pe 30.09. klo 18:30

SaiPa - TPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

TPS:n voittoputkelle ei näy loppua! Näin teet lähes satasen riskittömän tilin

Perjantaina Liigassa ovat vastakkain kaksi hyvin erilaista joukkuetta. SaiPa on kyennyt raapimaan vain yhden voiton alkukauden kuudesta ottelusta. TPS puolestaan viilettää vaikuttavassa neljän ottelun voittoputkessa. Kertoimissa joukkueita pidetään kuitenkin tasavahvoina. Otamme runsaasti näkemystä, ja lähdemme pelaamaan TPS:n isompaa voittoa.

SaiPan suurimmat ongelmat ovat olleet maalinteossa. Alkukaudesta joukkue pystyi luomaan kelvollisen määrän maalipaikkoja, mutta itseluottamus oli maissa ja viimeistely oli surkeaa. Nyt hyökkäyspelistä on kadonnut viimeinenkin palo. Maalipaikat jäivät aivan minimiin viime otteluissa JYPiä, HIFK:ta ja Pelicansia vastaan. Kauden kuudessa ottelussa lappeenrantalaiset ovat iskeneet vain seitsemän maalia.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

TPS:n peleissä maalipaikat ovat olleet niin ikään vähissä, mutta se johtuu enemmän joukkueen pelitavasta. TPS hallitsee kiekkoa, madaltaa tempoa ja jäädyttää vastustajan pelin. Joukkueen työmoraali on kova, ja turkulaiset voittavat kaksinkamppailuja kovalla prosentilla. Itseluottamus on aivan eri lukemissa kuin vaikeroivalla SaiPalla. TPS:n suurimmat yksittäiset onnistujat ovat olleet ranskalaishyökkääjä Anthony Rech (5+1) ja puolustaja Valtteri Pulli (1+5).

Liiga

@smliiga
🚨 Anthony Rech leipoo illan avausmaalin Turussa! Hirmuisessa vireessä oleva "Pariisin leipuri" tekee jo kauden viidennen maalinsa. 🥐

@HCTPS johtaa Lukkoa avauserän jälkeen lukemin 1-0.

📺: @CMoreSportFi

#Liiga

SaiPa on tällä hetkellä Liigan heikoin joukkue. Itseluottamuksen puute paistaa joukkueen pelistä. TPS sen sijaan pelaa tappavan tylsää ja tehokasta jääkiekkoa. Pelivalintamme on, että TPS voittaa ottelun -1,5 maalin tasoituksella. Veto siis osuu, jos TPS voittaa esimerkiksi 3-1, 2-0 tai 5-0 lukemin. Kaikkein parasta on, että pääsemme lyömään vedon ilman riskiä tappiosta!

Näin teet kohteella 91,50€ ilman riskiä:

  • Siirry LuckyCasinolle ja talleta 25€ (rekisteröintiä ei tarvita).
  • Pelaa talletuksellasi TPS -1,5 -kohdetta kertoimella 3,66.
  • Vedon osuessa voit kotiuttaa 91,50 voitot vaikka heti. Jos veto ei kuitenkaan osu, panos (25€) palautuu vetotilillesi vuorokauden kuluessa.
  • Tarjouksessa ei ole kierrätystä.