Nations League ti 07.06. klo 21:45

Saksa - Englanti

Englanti floppasi totaalisesti! Kiillottuuko EM-finalistin karu alku Kansojen liigassa Saksan vieraana?

Saksa iskee Kansojen liigassa Englannin kimppuun kotikentällään tiistaina. Onko leijonapaidoista taistelemaan pisteistä, vai meneeko isäntä menojaan? Vierailija kärsi avausmatsissaan shokkitappion Unkarille ja Italia puolestaan nappasi yhden pinnan saksalaisilta, joten täysin putkeen ei kummankaan ryhmän startti sujunut. Toki englantilaisten suoritus kaikessa surkuhupaisuudessaan oli omaa luokkaansa.

On pieni ihme, että Englanti hävisi Unkarille. Isäntä oli toisaalta tehokkaampi ja pystyi luomaan yllättävän helposti vaarallisia maalipaikkoja. Nähtäväksi jää, jatkaako Englanti kolmen topparin linjallaan laitapuolustajia hyödyntäen myös Saksassa, mutta mahdollista se on. Edellisessä ottelussa Gareth Southgate vaihtoi kesken ottelun puolustuslinjasta peräti neljä pelaajaa pois ja latasi hyökkäysvoimaa sisään. Yleisesti Englannilla on todella hyvät valmiudet tehdä pelin sisällä muutoksia, mutta Unkaria vastaan ei puraissut maalin muodossa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Englanti alisuoritti avauksessaan selvästi, eikä se näennäisestä hallinnastaan huolimatta kyennyt ottelua ratkomaan. Harry Kane, Mason Mount sekä loistokauden West Hamissa pelannut Jarrod Bowen avasivat joukkueen hyökkäyksessä, mutta muutoksia saattaa olla luvassa. Vaihdosta sisään tulivat viimeksi hyökkäyspäähän Bukayo Saka sekä Jack Grealish. Nyt vastustaja on aivan toista maata kuin Unkari, mutta vaikuttaako se myös Englannin valmistautumiseen eri tavalla?

Italia pystyi hakemaan vieraspisteen Italiaa vastaan, mutta tulos oli silti pieni pettymys ottelua vahvasti hallinneelle Hansi Flickin ryhmälle. Oli toki odotettuakin, että joukkue pitää palloa, mutta se loi lopulta myös hieman enemmän konkreettisia maalipaikkoja. Saksan osumasta vastasi lopulta Joshua Kimmich. Vaikka Englanti hävisi avausmatsin, on muistettava, että joukkueella on hiljattain alla läjäpäin hyviä suorituksia. Viime kesän EM-kisoissa joukkue ylsi finaaliin saakka. Jos Saksa ei pysty luomaan enempää maalintekopaikkoja ja lisäämään variaatioita tilanteisiin murtautumiseen, voi vierailijakin ottaa tästä päänahan. Pelkillä keskityksillä Southgaten kollektiivi tuskin kaatuu. Pelivalinnaksi maistuu, että molemmat onnistuvat maalinteossa.

10 euroa pelirahaa