Koripallon EM-kisat pe 16.09. klo 21:30

Saksa - Espanja

Tästä välierästä tulee viihdyttävä – molemmilla joukkueilla on kovat aseet

Koripallon EM-kisoissa ovat perjantaina vuorossa jo välierät, eli vähiin käy ennen kuin loppuu. Kisoissa pirteästi esiintynyt Saksa yrittää katkaista Susijengin leikistä pudottaneen Espanjan voittokulun. Keskiviikkona Berliinissä koettiin tunteikkaita hetkiä, kun Shawn Huff sekä Petteri Koponen heittivät Susijengin faneille jäähyväisiä tappiollisen Espanja-ottelun jälkeen. Mutta koville suomalaiset Espanjan laittoivat.

Espanja oli vielä puoliajalla yhdeksän pistettä perässä, sillä huono heittopeli rapsi espanjalaisilta pisteitä pois. Toisella jaksolla Espanja pääsi koko ajan parempiin heittopaikkoihin, eikä Susijengi pystynyt loppuun asti vastaamaan tähän. Lorenzo Browin piteleminen osoittautui ottelun edetessä todella vaikeaksi tehtäväksi, ja lopulta Rudy Fernandezin kolmosetkin alkoivat uppoamaan. Intensiivinen Espanja näytti ottelun toisella puoliskolla siltä, mitä joukkueelta sopii odottaakin.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Saksa pääsi Kreikan kustannuksella Eurobasketin semeihin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2005. Joukkueet heiluttivat korisukkaa varsinkin ensimmäisellä puoliajalla. Kolmannen jakson alussa sukkaa heiluttikin ainoastaan Saksa, ja 20-1 runi tuhosi Kreikan unelmat välieräpaikasta. Saksa pelasi kollektiivisesti tiukemmin, ja joukkueen työmoraalia ei voi kuin ihailla – kotikannattajat ovat tälle joukkueelle todellakin se klassinen kuudes pelaaja.

Perjantain välierästäkin voi odottaa pisterikasta ottelua. Saksalaiset scoraavat laajalla rintamalla, ja jos Espanjalla heitto uppoaa, niin pisteitä tulee ropisemaan kovasti varsinkin Hernangomezin veljesten toimesta. Tätä taustaa vasten pisteiden totaaliraja tuntuu olevan alhaalla, ja niinpä otetaankin overia pönttöön. Ja tämän pystyt tekemään käytännössä tuplakertoimella!

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle yli 168.5 pistettä kertoimella 1,83.
4. Kun vetosi voittaa, lunastat käytännössä tuplakertoimella 2 x 1,83 🤘

Kertoimet ottelulleSaksa - Espanja16.09.2022

10 euroa pelirahaa