UHMAPELAAJAT to 21.07. klo 22:00

Saksa W - Itävalta W

Saksa lipuu vaivoitta välieriin!

Saksa meni Helmarien kuolemanlohkosta helposti jatkopeleihin, ja on suosikki myös Itävaltaa vastaan. Itävaltalaisten alkulohko oli oleellisesti helpompi, ja lohkon kakkossijan ei pidä antaa hämätä – kyseessä on tuntuvasti Saksaa kevyempi nippu. Mikä muu tahansa lopputulema kuin Saksan voitto olisi tästä parista hyvin suuri yllätys.

Saksan alkulohko oli sanalla sanoen komeaa katsottavaa. Tanska lanattiin täysin lättänäksi, ja Espanjalta otettiin vahvuudet pois järjestelmällisesti. Suomea vastaan panoksettomassa ottelussa sorruttiin välillä läpsyttelyyn, mutta silti suunnaton tasoero välittyi kentällä, ja maaliero olisi voinut olla tuntuvasti nähtyä suurempikin. Tosipelien alkaessa ei ole kovinkaan todennäköistä, että Saksan suoritustaso niiaisi millään tavalla – luultavasti homma menee päinvastoin.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Itävallalla on ihan hyvä arvokisahistoria, mutta jatkopaikka helpossakin lohkossa oli pieni yllätys – ja mahdollinen lähinnä Norjan huonojen kisojen ansiosta. Englantia vastaan selvittiin avausottelussa maalin tappiolla, mutta kyllä siinä ottelussa oltiin selkeästi paineen alla. Hyvin moni Itävallan peluri tienaa leipäänsä Saksan sarjoissa, joten joukkueet ovat toisilleen sangen tuttuja.

Saksa sää koronakaranteenista tähän peliin maalitykki Lea Schüllerin, mikä on selkeää ynnää. Itävallan puolustus hyötyy Katarina Naschenwengin paluusta. Saksaa ostetaan tähän matsiin silmää räpäyttämättä – kerrointa nostatellaan tasoitusvedolla, jonka myötä tarvitaan kahden maalin voitto. Maistuvuus vedolle on kerrassaan hyvä.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa