Jääkiekon MM pe 13.05. klo 20:20

Saksa - Kanada

Saako Toni Söderholmin Saksa supertähtiä kuriin? Kanada marssittaa kehiin hurjan NHL-ryhmänsä

Saksan olympiaturnaus ei mennyt hyvin, joten Škoda Cup on oiva mahdollisuus pienelle kasvonkohotukselle. Joukkueen runko on edelleen vahvasti DEL-liigasta ja omavaraisuus on toki hieno asia. Pari täsmävahvistusta NHL:stä on tullut, mutta auttaako sekään? Suomalaisvalmentajalla on jälleen haasteellinen tehtävä ulosmitata tästä joukkueesta menestystä – etenkin alakerta vaikuttaa olevan pahasti paperia, joten siltä osin hieman kysymysmerkkejä herää. Kanadalta on tarjolla kylmää kyytiä avausmatsissa!

Toni Söderholmin Saksa on rakentunut HIFK-legendan muovaamassa projektissa jopa yllättävän saksalaiseksi. Suomen kisoissa ryhmässä on peräti 20 pelaajaa Saksan pääsarjasta, jonka taso on hieman kyseenalainen. Kärkijoukkueissa tehdään toki laadukasta työtä ja niistä tulevat pelaajat ovat rautaisia ammattimiehiä, mutta yleisesti ulkomaalais- ja jäähdyttelyvetoisena pidetty pääsarja kalpenee pahasti eurooppalaisiin kärkimaihin verrattuna. Nyt vastassa on kuitenkin joukkueellinen NHL-tason yksilötaitoa. Saksalla pelaajia DEL-liigan ulkopuolelta on viisi ja yksi heistä on paljonvartija, Seattle Kraken -maalivahti Philipp Grubauer.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Tim Stützle johtaa saksalaishyökkäystä ja ykkösylivoimaa, mutta tuloskalusto jää kapeaksi. Esimerkiksi alakerrassa on yksi tähtipelaaja – Detroitin Moritz Seider, mutta muilta osin se jää ainakin paperilla pahasti vajaaksi keskinäisessä vertailussa valtaosaan kisamaista. Toki joukkuepelaaminen ja prosessissa iskostunut pelitapa auttavat, mutta sillä ei vielä kaadeta Kanadan kaltaista tähtisikermää.

New York Islandersin supertähti Mathew Barzal, tehohyökkääjä Drake Batherson Ottawa Senatorsista, Winnipeg Jetsin Pierre-Luc Dubois, seurajoukkueensa tärkein pakki Thomas Chabot niin ikään senaattorimiehistöstä ja listaahan voisi jatkaa vaikka koko kokoonpanon lävitse. NHL:n seuraajalle ryhmä on tuttu ja vaikuttaisi siltä, että nimiä ei ole tällä kertaa ainoastaan laitettu jonoon, vaan roolitustakin on hieman pohdittu. On kuitenkin muistettava, että kanadalaistähdet, leveä kaukalo ja kisat Euroopassa eivät aina ole olleet menestystarinoita. Mitä kisojen avaukseen tulee, pitäisi Saksan kuitenkin kaatua ja rumasti kanadalaiskäsittelyssä.

Lapulle otetaan vaahteralehtipaitojen voittoa vähintään kahdella maalilla (Kanada -1,5), jolle saadaan jopa yllättävän hyvä kerroin. Saksan joukkue on taisteluvalmis, mutta kanadalaisen tähtisikermän laatu-taito-kombinaatiolle Söderholmin ryhmä voi näissä kisoissa – todennäköisesti monen muun ryhmän tavoin – vain hymähdellä itsekseen. Avausmatsi antaa vahvasti suuntaa Kanadan turnaukselle, mutta mittari ei ole vielä kummoinen. Saksalla on alla kehno olympiaturnaus, joka oli varmasti pettymys hyvien MM-kisojen jälkeen. Nyt vaikuttaa kuitenkin sille, että kurimus jatkuu myös Škoda Cupissa. Muutama sateentekijä ei tätä DEL-runkoa tällä kertaa pelasta.

Näin saat kaiken irti TonyBetistä:

1. Avaa tili TonyBetille.
2. Talleta haluamasi summa.
3. Betsaa talletuksellasi Kanada -1,5 kertoimella 1,96.
4. Vedä vielä neljä single betsiä samalla summalla (min. kerroin 1,5).
5. Vetojen ratkettua saat avaustalletuksesi suuruisen ilmaisvedon (100€ asti).

⭐️ Ilmaisvedossa ei ole kierrätystä – voitot maksetaan käteisenä pelitilille!

 

10 euroa pelirahaa