pe 17.05. klo 17:20

Saksa - Kazakstan

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uhmapelaajat haistaa rahan! Tarjoillaanko perjantain kovimmat murskajaiset yllättävästä suunnasta?

Saksa pääsee Kazakstan-otteluunsa välipäivän kautta, mikä vankistaa sen jättisuosikin asemaa entisestään. Tällä hetkellä vastustajan eväät vaikuttavat syödyiltä, kun avauskierroksen yllättävän Ranska-voiton jälkeen on tullut kerta toisensa jälkeen turskaan. Viimeisimpänä megaluokan tähtisikermä Ruotsi työskenteli Kazakstania vastaan 60 minuuttia tyydyttävällä tasolla ja saalisti silti suvereenin 3–1-voiton.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta peräti viisi 20€ ilmaisvetoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kazakstan joutui venymään äärimmilleen Ruotsia vastaan. Vaikka lopputulos oli 3–1-tappio, saattoi suoritus olla siltä kisojen toistaiseksi paras. Nikita Boyarkin ja puolustus söivät kumia kolme erää – toki Tre Kronor oli myös hämmästyttävän tehoton, mutta iso osa tuloksesta oli myös kazakstanilaisten hyvyyttä. Suuri kysymys on, jaksaako piskuinen Kazakstan puolustaa yhtä laadukkaasti toisena päivänä putkeen?

Viaplay Hockey

@ViaplayHockeySE
Mål i tio perioder av tio för Sverige nu ✅🇸🇪

📺 Missa inte Kazakstan-Sverige, just nu på Viaplay och TV6
@Trekronorse

Hyvin valmennettu Saksa on osoittanut laadukkuutensa otteluissa, jotka sen pitää voittaa. Avauskierroksen voitto Slovakiaa vastaan oli kova tyylinäyte, mutta samaa voi sanoa keskiviikkoisesta 8–1-tykityksestä Latvian kustannuksella. Lukas Reichel ja John-Jason Peterka heiluttelevat tietysti tahtipuikkoa hyökkäyspäässä, mikä osaltaan tekee Saksasta myös erittäin vaarallisen erikoistilannejoukkueen.

Kazakstan joutuu aivan varmasti kuluttamaan jäähypenkkiä perjantaina. Joukkueen puolustuksen kokorakenne on sellainen, että selviytyminen vikkelää ja toisteista Saksaa vastaan ilman rikkeitä olisi pienoinen ihme – erityisesti, koska kyseessä on perättäinen pelipäivä kazakstanilaisille. Uhmapelaajien pelivalinta otteluun on Saksan voitto vähintään kolmella osumalla (Saksa -2,5).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Saksa -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.