Koripallon MM ke 06.09. klo 11:45

Saksa - Latvia

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tätä matsia et halua missata – vauhtia ja hienoja heittoja luvassa! Ja hyvä betsi!

Saksa ja Latvia ovat onnistuneet vakuuttamaan esityksillään koriksen MM-kisoissa. Latvia sentään hävisi kivikovalle Kanadalle, mutta Saksa on matkannut voitosta voittoon tähän asti. Nyt ollaan siinä vaiheessa, että toinen hyvistä joukkueista jää puolivälieriin. Kaikki ennusmerkit viittaavat siihen, että tästä tulee todella viihdyttävä matsi, joka kannattaa ottaa mahdollisuuksien mukaan keskellä keskiviikkopäivää seurantaan.

Saksan monet näkivät Susijengiä vastaan, ja totesivat että nippu on luunkova. Dennis Schröderin ympärille rakennettu joukkue on loistavasti yhteen pelaava koneisto. Joukkue pystyy pitämään kovaa tempoa, ja sillä on kovia heittäjiä. Porukassa riittää myös leveyttä, eivätkä penkkikallet heikennä tasoa oleellisesti. Edellisessä ottelussa saksalaiset pimensivät etukäteen kovan Slovenian täysin, ja voittivat lähes 30 pisteellä. Viimeiset kolme ottelua Saksa on rikkonut sadan pisteen rajan.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Koripallon ystäville ei tietysti ole mikään suuri järkytys, että Latviallakin on kisoissa kova porukka – tosin tällä kertaa odotukset ovat jopa ylittyneet. Kanadaa vastaan tuli ulospuhallus, mutta esim. Espanjan ja Ranskan kaataminen kisoissa on todella kova suoritus. Joukkue on täynnä kovia heittäjiä, ja modernia koripalloa pelaavat latvialaiset liikuttavat palloa todella näyttävästi. Joukkueessa on vielä kehitysvaraa – on mahdollista, että tästä mennään tulevissa kisoissa vielä eteenpäin.

Tässä ottelussa tulee kaiken järjen mukaan olemaan vauhtia. Molemmat joukkueet scoraavat hyvin, joten tässä lähdetään overista. Saksan pakki on Latviaa kovempi, mutta se ei välttämättä ole este runsaalle pistemäärälle. Maistuvuus on sanalla sanoen hyvä.

Näin teet tällä vedolla lähes viisi kymppiä voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ overille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto over 169.5 pts 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat xxx ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.