UHMAPELAAJAT pe 08.07. klo 22:00

Saksa W - Tanska W

Kivikova Saksa avaa kisat potentiaalista Tanskaa vastaan! Nähdäänkö matsissa yllätyksiä?

Yksi naisten EM-kisojen suurimmista voittajasuosikeista on Saksa, joka avaa kisaurakkansa Tanskaa vastaan perjantaina. Alkulohko ei ole missään tapauksessa helpoimmasta päästä – avausvastustajan lisäksi Die Nationalelf kohtaa pian Espanjan sekä Helmarit. Saksa tarjoili viimeisessä valmistavassa kamppailussaan myrskyvaroituksen tulivoimastaan, kun se mätti Sveitsin nurin 7–0-numeroin.

Tanska ylsi edellisissä kisoissa viisi vuotta sitten aina finaaliin saakka, mutta taipui Hollantia vastaan loppuottelussa. Jos Saksa pelasi vakuuttavasti valmistavissa ja erityisesti viimeisessä ottelussaan ennen kisoja, samaa voi sanoa Tanskasta. Joukkue hävisi Norjalle, mutta voitti sekä Brasilian että Itävallan 2–1-numeroin kesäkuussa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Saksalaisten tulivoima ja iskukyky tiedetään, mutta sitä riittää myös vastustajalla. Lars Søndergaardin joukot latoivat turnaukseen valmistautessaan kovia joukkueita vastaan tiskiin hyvien suoritusten lisäksi maaleja ja todella tehokkaasti. Esimerkiksi kokeneelta Chelsea-tykiltä Pernille Harderilta odotellaan jälleen kovia suorituksia. Turnausavaus on kuitenkin todella paha matsi ja myös Saksa on huippulaadukas ryhmä.

Betsien osalta voittajan veikkaaminen tuntuu melko haastavalle, mutta muissa markkinoissa on kiinnostavia vaihtoehtoja. Uhmapelaajat ottaa lapulle, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Kumpikin joukkue kykenee murtautumaan ykkössektorin maalipaikoille tässä matsissa, eikä ainakaan kisojen avauskamppailussa jarrulla haluta seistä. Avaa tästä pelitili Sportazalle ja saat betsit parhailla kertoimilla naisten EM-kisoihin!

10 euroa pelirahaa