UHMAPELAAJAT ke 27.07. klo 22:00

Saksa W - Ranska W

Saksa pikkusuosikkina välierään!

Saksa on peräti kahdeksankertainen naisten Euroopan mestari jalkapallossa: maa oli 1990- ja 2000-luvuilla maanosan kovin luu. Ranskan joukkue on sen sijaan tekemässä historiaa – kuluvasta turnauksesta on tulossa sen menestyksekkäin ikinä. Molemmat joukkueet ovat olleet tähän asti vakuuttavia, ja niiden keskinäisestä välierästä on tulossa todella jännittävä spektaakkeli.

Saksa ei ollut kisojen kovimmasta alkulohkosta moksiskaan, vaan vei kaikki kolme otteluaan selkeästi nimiinsä maalierolla 9-0. Myöskään puolivälierissä ei Saksan verkkoon saatu palloa, sillä Itävalta kaatui lopulta 2-0 – tosin Itävallalla oli myös paikkansa maalintekoon. Kokoonpanopuolella tilanne on tällä hetkellä melko solidi, eikä Martina Voss-Tecklenburgin odoteta tekevän sen suurempia muutoksia avaukseen.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Ranskan alakerta ei ole ollut aivan yhtä pitävä kuin välierävastustajan: Les Bleuesille tehtiin yksi maali kaikissa alkulohkon pelissä – vasta Hollanti pidettiin puolivälierässä nollilla, ja Ranska hoiti homman jatkoajalla. Taitavat ja fyysiset ranskalaiset eivät omaa turnauksessa yhtä kunniakasta historiaa kuin Saksa, mutta tällä hetkellä he tulevat tarjoamaan todella kovan vastuksen taistelussa finaalipaikasta. Myöskään Corinne Diacre ei tule sekoittamaan pakkaansa sen kummemmin tähän otteluun.

Saksaa on pidettävä tässä ottelussa jonkinlaisena suosikkina, joten lähdetään ottamaan voitosta mediumveto. Sen verran varovaisuuteen on syytä, että otetaan nollatasoitus, jolla saadaan tasapelin sattuessa panos takaisin. Psyykit on tehty – välierät voivat alkaa!

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa