ma 13.05. klo 21:20

Saksa - Ruotsi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ruotsi leikitellen voittoon – onko Saksan alakerta jälleen helisemässä?

Jääkiekon MM-kisat jatkuu jälleen maanantaina neljän ottelun voimin ja illan myöhempien matsien seasta löytyy Saksan sekä Ruotsin välinen kohtaaminen. Saksa ei missään nimessä aivan kisojen heikoimpien joukkueiden sekaan lukeudu, mutta tasoero on joka tapauksessa suuri varsinkin kun Saksa ei aivan kaikkia tähtiä ole saanut mukaan kisoihin. Ruotsin nippu on äärimmäisen kova, mutta nyt pientä haastetta tuo rasitus edellisen illan ottelusta.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Saksa onnistui yllättämään avausottelussa Slovakian 6-4 lukemiin päättyneen maali-iloittelun jälkeen, mutta turnauksen avaustappio tuli lopulta USA:n käsittelyssä. USA ei jättänyt Saksalle sen suuremmin mahdollisuuksia vieden matsin lukemin 6-1 eikä paremmuudesta ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Katseet on jälleen oman päädyn suorittamisessa, sillä vaikka vastustajat ei ole ollut mitään heittopusseja, on 10 päästettyä maalia kahteen matsiin aivan liian suuri lukema. Slovakiaa vastaan maalilla nähty Philipp Grubauer on kaiken järjen mukaan taas tolppien välissä huilattuaan USA:ta vastaan.

🚨Erik Karlsson strikes again on the power play!
#SWEPOL
#MensWorlds
@Trekronorse


Ruotsin turnaus on alkanut komeasti kahdella voitolla. Ensin USA kaatui vakuuttavan esityksen päätteeksi ja sunnuntaina illalla Puolaa vastaan matsi sujui odotetun helposti. Tähän matsiin Ruotsin maalivahtivalinta on yksi asia mitä kannattaa pitää silmällä. Toistaiseksi Filip Gustavsson on hoitanut molemmat startit, mutta nähtäväksi jää onko äärimmäisen lupaavalle Jesper Walstedtille minkäänlaista vastuuta tarjolla. Todennäköisesti vuoro siirtyy kuitenkin Philadelphia Flyersin Samuel Erssonille.

Saksa joutui jo kertaalleen suurmaan runtelemaksi ja nyt lähdetään hakemaan toista suurinumeroista tappiota Ruotsin voitolla -2,5 maalin tasoituksella. Ruotsi on hoitanut matsit kunnialla läpi ja kone on saatu jo lyhyessä ajassa hyvään vireeseen – myös ylivoimapelin tehokkuudesta saatiin näyte Puola-ottelun päätöserässä. Pieni etu Saksalla on lepopäivän myötä, mutta ei Puolaa vastaan pelattu matsi Ruotsille mikään erityisen raskas iltapuhde ollut.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.