pe 14.06. klo 22:00

Saksa - Skotlanti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viiltävää virtuositeettia hyökkäyksessä ja tasapainoinen ryhmä! Nouseeko Saksa kotikisoissaan kärkikahinoihin?

EM-kisojen isäntämaa Saksa laittaa homman käyntiin Münchenissä perjantaina ja avauskamppailussa vastaan tulee Skotlanti. Kisaisäntä kaatoi viimeisessä valmistavassa kamppailussaan Kreikan, kun repaleinen vastustaja puolestaan taipui 2–2-tasapeliin Huuhkajia vastaan. Saksaa on pidettävä kotinäyttämöllään yhtenä potentiaalisimmista voittajakandidaateista.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa viisi 20€ ilmaisvetoa vain yhdellä talletuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Huima on Julian Nagelsmannin materiaali näissä kisoissa, mistä kertoo esimerkiksi Serge Gnabryn, Timo Wernerin sekä Leon Goretzkan jääminen tyystin rannalle joukkueesta. Real Madridin kanssa Mestarien liigan voittoa juhlinut Toni Kroos puolestaan hyppäsi jo Kreikka-ottelussa joukkueen mukaan ja miestä odotellaan avaukseen Skotlantia vastaan. Hyökkäyspäässä nähdään luultavasti Jamal Musiala, Florian Wirtz sekä Kai Havertz.

Skotlannille on auttamatta tiedossa vaikea kamppailu rutinoitunutta ja materiaaliltaan vahvaa kisaisäntää vastaan. Kun Steve Clarken miehistön alakerta ei kestänyt edes toisella puoliajalla hankittua kahden maalin johtoa Suomea vastaan kisakenraalissaan, kasvoi kysymysmerkkien koko entisestään.

German Football

@DFB_Team_EN
Happy 2️⃣5️⃣th Birthday @kaihavertz29 🎉

16 international goals and counting for Kai 👑

#DFB #GermanFootball #GermanMNT

📹DFB

Kun edellä mainittiin Saksan avauksen hyökkäykseen huikeaa virtuositeettia tuovia herrasmiehä, on skotalantilaisten akilleen kantapää helppo nostaa esiin. Alakertaa johtaa jopa Mestaruussarjaseura Norwichissa vaihtorooliin jäänyt panssarivaunumainen ja loukkaantumisten uuvuttama Grant Hanley, jonka jalka nousee tätä nykyä kaikkea muuta kuin laadukkaasti. Saksa-ottelu ei ole suinkaan ainoa, jossa Skotlannin sopii odottaa joutuvan puolustuskannalle – ja ottavaksi osapuoleksi – joten yksilötason kysymysmerkkejä ei kaivattaisi.

Clarken miehistöstä putosivat loukkaantumisten takia Ben Doak sekä tuloksenteon kannalta merkittävä pelaaja Lyndon Dykes, minkä lisäksi Ryan Jack on luultavasti telakalla. Lisäksi Andy Robertsonin, Scott McTominayn sekä Stuart Armstrongin todellinen pelikunto on hämärän peitossa. Eihän tämä skotlantilaisittain hyvältä kuulosta! Vaikka kisaisännällä on kova paine onnistua välittömästi, ei sillä pitäisi olla tässä ottelussa mitään ongelmaa. Rutiinivoittoa pukkaa ja Uhmapelaajien tiketille kiskotaan kotiyleisönsä edessä pelaavan Saksan voittoa vähintään kahdella maalilla (Tasoitus – Saksa -1,5).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Saksa -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.