UHMAPELAAJAT pe 11.11. klo 20:00

Saksa - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MM-kisapaikka on plakkarissa ‚Äď nyt taistellaan pelipaikoista!

Susijengi pelaa viel√§ kaksi MM-karsintaottelua, ja perjantaina on vuorossa vieraspeli Saksan vieraana. Is√§nn√§t ovat luonnollisesti kova vastus, ja lis√§ksi Saksan on viel√§ voitettava yksi ottelu varmistaakseen oma kisapaikkansa ‚Äď tai vastaavasti Ruotsin h√§vitt√§v√§. Kisapaikan varmistaneessa Susijengiss√§ puolestaan on kova kilpailu pelipaikoista, ja se n√§kyy varmasti joukkueen harjoittelussa ja otteluissa.

Susijengilt√§ puuttuu n√§ist√§ matseista Lauri Markkanen, ja puute on j√§rk√§lem√§inen ‚Äď niin kokonaisvaltainen pelaaja Markkanen t√§t√§ nyky√§ on. Otteet EM-kisoissa ja NBA:ssa ovat tekem√§ss√§ miehest√§ supert√§hden. Shawn Huff ja Petteri Koponen lopettivat komeat uransa.

VOITA 30‚ā¨ ENGLANNILLA - VAIN 1‚ā¨ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 ‚Äď nyt se on 30.00!

LY√Ė VETO ENGLANNILLE

Olivier Nkamhoua joutui missaamaan EM-kisat yliopistojoukkueen tylyyden vuoksi, eikä ole tälläkään hetkellä ringissä. Sama pätee muutamaan muuhunkin jenkeissä pelaavaan nuoreen suomalaiseen. Mukana on useita EM-kisoissa esiintyneitä pelaajia, mutta myös aikaisemmin maajoukkueessa olleita miehiä tullaan ajamaan sisään. Käytännössä kaikki Euroopassa pelanneet ammattilaiset ovat siis mukana.

Basket.fi

@basketfinland
Tässä vielä @teemurannikko kommentteja alkuviikon treeneistä, ja minkälaista vastustajaa Susijengi Saksasta odottaa perjantaina.
#susijengi #fibawc

Saksa ei tule otteluun vahvimmalla kokoonpanollaan, sill√§ joukkueesta puuttuu NBA-statuksen miehet, EM-kisojen t√§htiviisikkoon valittu Dennis Schr√∂der sek√§ Franz Wagner. Lis√§ksi puutelistalla ovat kaikki Euroliigajoukkueissa pelaavat miehet. Tarjolla onkin kakkoskorin joukkue, mik√§ sekin on kyll√§ ihan kovatasoinen kokonaisuus ‚Äď taso on Saksassa kova ja leve√§.

Susijengi ei l√§hde varmasti t√§h√§n otteluun himmailemaan. Paineet ovat Saksan puolella, ja kaikki suomalaiset haluavat antaa n√§ytt√∂j√§. Vetoihin otetaan Susijengi√§ sangen anteliaalla tasoituksella. Ja t√§m√§ otetaan tuplakertoimella ‚Äď katso ohjeet alta!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille T√ĄST√Ą.
2. Talleta 10 ‚Äď 100 ‚ā¨ ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Susijengi +7 kertoimella 1,78.
4. Kun vetosi voittaa, olet k√§yt√§nn√∂ss√§ lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,78 ūü§ė