Jääkiekon MM la 13.05. klo 20:20

Saksa - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pettymysten pettymys avauksessa! Kisat ovat kuitenkin pitkät, ja lauantaina lunastetaan maaleilla sekä ilmaisvedolla!

MM-kisat on pistetty vauhdilla alkuun, ja lauantain iltapeliss√§ Suomi ja Saksa pelaavat jo turnauksen toisen ottelunsa. T√§t√§ kirjoitettaessa Suomi pelasi hyvin kaksijakoisen ‚Äď ja tappiollisen ‚Äď ottelun USA:a vastaan, ja Saksalla on viel√§ Ruotsi vastassa iltapeliss√§.

Jenkkejä vastaan Leijonat oli avauserässä alkupaukusta lähtien hereillä, ja johti ensimmäisellä erätauolla ansaitusti. Jatkossa pelin taso laski ikävästi, ja joukkue näytti kaikkea muuta kuin valmiilta. Huonojen jaksojen aikana Leijonat näytti hetkittäin katastrofaalisen haavoittuvaiselta. Emil Larmi oli maalissa erinomainen, muttei voinut jenkkien osumille mitään. Perustaso oli odotetusta sangen kaukana, ja Leijonilta nähtiin jopa junnumokia. Onneksi kisat ovat kuitenkin pitkät, eikä mitään ole menetetty.

Saksan alkuohjelma kisassa on hurjin mahdollinen, kun vastassa ovat per√§kk√§in Ruotsi ja Suomi. Saksa ei ole vahvistusten suhteen yht√§ hyv√§ss√§ tilanteessa kuin viime kisoissa, mutta toisaalta eiv√§t Leijonienkaan √§n√§rivahvistukset olleet mik√§√§n oikotie onneen perjantaina. Ennen kisoja pelatuissa harjoitusotteluissa Saksalta ei ole n√§hty mit√§√§n turhan yll√§tt√§v√§√§ suuntaan tahi toiseen ‚Äď perjantain my√∂h√§isottelusta Ruotsia vastaan voidaan saada lis√§√§ osviittaa.

Jukka Jalonen ei taatusti katso kahta puolivillaista peli√§ per√§j√§lkeen, ja Suomen fanitkin vaativat enemm√§n. Jenkkien vastahy√∂kk√§ykset olivat liikaa, mutta Saksaa vastaan tilaa ja aikaa tulee olemaan enemm√§n. Vetoihin otetaan Suomen maaleja ‚Äď paikkoja oli jenkkej√§kin vastaan jo avauser√§ss√§ useampaan maaliin, mutta otteen katoaminen j√§i toivottavasti v√§liaikaiseksi vaivaksi. Nyt kannattaa muuten l√§hte√§ Mobilebetin kelkkaan ‚Äď kisatarjous on todella hyv√§!

Voita kympill√§ 20‚ā¨ ‚Äď saat 100% bonuksen sek√§ 25‚ā¨ edest√§ ilmaisvetoja!

Mobilebet tarjoaa hurjan tervetulotarjouksen 2023 j√§√§kiekon MM-kisojen ajan. Ensimm√§iselle talletukselle on luvassa 100% talletusbonus, ja kun isket MM-kisavedon 10‚ā¨ panoksella saat kaupan p√§√§lle viel√§ 25‚ā¨ edest√§ ilmaisvetoja ūüėĪūüĒ•

Peessaa Uhmapelaajien vihjett√§ 10‚ā¨ panoksella ja voit voittaa 20‚ā¨ ja kylkeen viel√§ ilmaisvedot:

1. Avaa pelitili Mobilebetille T√ĄST√Ą.
2. Talleta 10 ‚Äď 100 ‚ā¨ ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa 10‚ā¨ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Suomi yli 3.5 maalia kertoimella 2,00.
4. Kun veto on ratkennut saat 2x 10‚ā¨ ilmaisvedot sek√§ 1x 5‚ā¨ ilmaisvedon pelitilillesi k√§ytett√§v√§ksi.
5. Lisäksi saat kylkeen vielä 100 ilmaiskierrosta (5×20) talletuksen yhteydessä!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.