Jääkiekon MM ti 24.05. klo 12:20

Saksa - Sveitsi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sveitsillä mahdollisuus päättää lohkovaihe täydellisellä rekordilla

Sveitsi kohtaa lohkovaiheen viimeisessä ottelussaan Saksan. Ottamalla yhdenkin sarjapisteen Sveitsi varmistaa lohkovoiton. Pidämme Sveitsiä kuitenkin selvänä ennakkosuosikkina ja uskomme, että alppimaa ottaa jälleen täydet kolme pistettä ja päättää lohkovaiheen täydellisellä rekordilla.

Sveitsi on ollut yksi koko turnauksen parhaista joukkueista. Käkikellomaa on pelannut todella tasaisen turnauksen ja on Suomen ohella yksi suurimmista mestarisuosikeista. Sveitsin ykköstähti on ollut kuuteen matsiin tehot 4+6=10 täyttänyt Denis Malgin. Hän ei ole hyökkäyksen ainoa tähti, sillä Sveitsillä on neljä muutakin hyökkääjää, jotka ovat pelanneet vähintäään piste-per-peli -tahdilla. Sveitsin hyökkäyspeli on ollut tähän mennessä koko turnauksen vahvinta.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Saksa on pelannut niin ikään vahvan turnauksen, mutta matkalle on mahtunut runsaasti kompurointia. Saksa oli jo lähellä hävitä Kazakstanille, mutta onnistui lopulta raapimaan kasaan 5-4 voiton. Myös Slovakiaa, Tanskaa ja Ranskaa vastaan voitot tulivat vain yhden maalin erolla. Saksalla on ollut vaikeaa saada hyökkäys- ja puolustuspeliään toimimaan samaan aikaan. Odotammekin, että Sveitsin tulikuuma hyökkäys tulee repimään haparoivan Saksan riekaleiksi.

Sveitsi on mielestämme yksi turnauksen vahvimmista joukkueista ja ylivoimainen ennakkosuosikki. Kertoimissa tämä ei kuitenkaan näy. Pelivalintamme on Sveitsin voitto. Röyhkeämpi pelaaja voi hakea kertoimeen vielä lisämaustetta tasoituksen kautta, mutta joka tapauksessa tämä paikka kannattaa hyödyntää ja siirtyä kupongin tekoon!