Jääkiekon MM to 19.05. klo 16:20

Saksa - Tanska

Jatkaako Saksa vahvaa virettään MM-kisoissa?

Torstaina jääkiekon MM-kisoissa vastakkain ovat Saksa ja Tanska. Ottelulla on valtava merkitys lopullisia sijoituksia ajatellen, sillä Saksa ja Tanska kisaavat yhdessä viimeisistä pudotuspelipaikoista. Kumpikin maa on voittanut kolmesta pelatusta ottelusta kaksi. Toinen maista kuitenkin erottuu selvästi edukseen ja on tänäänkin selvä ennakkosuosikki.

Saksa antoi todellisen myrskyvaroituksen heti ensimmäisessä MM-ottelussaan. Joukkue laittoi kunnolla kampoihin Kanadalle. Hyvästä taistelusta huolimatta kanukit voittivat lukemin 5-3. Sen jälkeen Saksa on onnistunut kaatamaan Slovakian 2-1 ja Ranskan 3-2. Saksa on menestynyt viime vuosina vahvasti kansainvälisissä peleissä ja se näkyy joukkueesta. Saksa puolustaa erinomaisesti ja pitää vastustajan hyvin ulkona vaarallisimmista sektoreista. Tällä kertaa maa on saanut myös ensiluokkaisia vahvistuksia NHL:stä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tanska oli MM-avauksessaan äärimmäisen vakuuttava. Juutit pöllyttivät Kazakstania 9-1 lukemin. Sen jälkeen Tanska on kuitenkin ollut vaikeuksissa. Ensin Sveitsi löi Tanskalle luun kurkkuun 6-0 lukemin. Viimeisimmässä matsissa juuteilla oli vaikeuksia kaataa Italiakin. Lopulta Tanska vei voiton vaivoin 2-1 lukemin. Tanskalla on vahvat kärkipelaajat, mutta joukkueen runko ei ole niin tasokas kuin aiempina vuosina. Tähän mennessä Tanska ei ole pystynyt voittamaan yhtään paperilla kovempaa maata.

Pidämme Saksaa selvänä ennakkosuosikkina. Tanskan peli toimi avausmatsissa, mutta kyseessä taisi olla vain suonenveto. Saksalla on paremmat kärkipelaajat, leveämpi materiaali ja joukkue pelaa huomattavasti paremmin yhteen. Niinpä pelivalintamme on Saksan voitto.

10 euroa pelirahaa