Jääkiekon MM to 26.05. klo 16:20

Saksa - Tshekki

Lue, miksi Saksaa ei sovi aliarvioida!

MM-kisojen lohkovaiheen viimeisenä pelipäivänä yksi kuumimpia puheenaiheita oli taktikointi optimaalisen vastuksen saamiseksi puolivälieriin. Leijonien kertoimet Tshekkiä vastaan putosivat muutama tunti ennen ottelua, kun selvisi että tshekit joutuisivat päätösmatsin voittamalla puolivälierissä Kanadaa vastaan. Avauserässä Tshekin lataus ei selkeästi ollut pelin vaatimalla tasolla, eikä kenttä kääntynyt senkään jälkeen, kun otteet terävöityivät toiseen erään.

Tuosta ottelusta ei siis voi vetää liiaksi johtopäätöksiä. Leijonat pelasi tiukasti tshekkejä vastaan, ja kuittasivat halutun lohkovoiton. Muutoin Kari Jalosen suojattien kisat ovat menneet nousujohteisesti – alkuturnauksessa joukkueella oli vielä vaikeuksia, mutta näyttäisi siltä, että esim. David Pastrnakin saapuminen kisoihin on piristänyt joukkuetta kovasti. Tshekkejä ei siis voi laskea missään nimessä ulos mestaruustaistelusta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Toni Söderholm on tehnyt tiimeineen timanttista työtä Saksan joukkueen peräsimessä. Alkulohkossa saksalaiset hävisivät vain Kanadalle, sekä Sveitsille voittolaukauskilpailun jälkeen. Saksa voi olla pudotuspelien potentiaalinen yllätysjoukkue: kokonaisuus on kasassa todella napakasti, eikä tshekeille ole luvassa kovinkaan helppoa iltapuhdetta. Viisikkopeli pysyy läjässä todella hienosti, ja erikoistilannepelaaminenkin on hyvällä tasolla.

Tshekin suosikkiasemaa tupataan hieman liioittelemaan vanhasta muistista – tämänhetkinen Saksa on oikein napakka jääkiekkojoukkue. Betsi otetaan ottelun lopullisesta voittajasta ratkaisuun asti, ja Saksan yli kolmen kerroin on liikaa. Nautiskelemme sitä William Hilliltä hillitysti, kuin kello viiden teetä.

10 euroa pelirahaa