ke 19.06. klo 19:00

Saksa - Unkari

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jääkö avauskierroksella sekoillut Unkari vakuuttavan isäntämaan jalkoihin Stuttgartissa?

Jykevällä tavalla EM-kotikisat aloittanut Saksa kohtaa alkulohkovaiheen kakkoskierroksella Unkarin Stuttgartissa. Unkari oli ensimmäisellä kierroksella melko tavalla alakynnessä ovelasti Unkarin puolihuolimatonta prässiä purkanutta Sveitsiä vastaan ja nyt on Marco Rossilla paljon pohdittavaa. Jatkopaikka alkaa olla nimittäin jo todella tiukassa, jos pisteitä ei Stuttgartin illassa napsita.

*150 egen edestä tarjolla ilmaisvetoja ilman kierrätystä! Tsekkaa tipsin lopusta, miten tämä huipputarjous lunastetaan!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Saksa onnistui päästämään maalin Antonio Rüdigerin puskettua pallon ohi Manuel Neuerin, mutta puolustuspäässä Die Mannschaftia ei oikeasti testattu alkuunkaan, pitkälti skottien saaman punaisen kortin takia. Unkari tarjoilee hieman enemmän haastetta tässä suhteessa, mutta lähtökohtaisesti Saksa on kuitenkin selvästi taas kuskin paikalla.

German Football

@DFB_Team_EN
How good were these 2 last night 🤩

#DFB #GermanFootball #GermanMNT #EURO2024 #GERSCO

📸 DFB/ Philipp Reinhard


Julian Nagelsmannin poppoossa ei pitäisi olla keskiviikkona loukkaantumisia eli avaus voi olla identtinen avausottelun koosteen kanssa. Unkarilla Callum Styles ja Loïc Négo ovat ilmeisesti pelikykyisiä, mutta vain jälkimmäisellä taitaa olla saumaa avauskokoonpanoon.

Saksan pitäisi laittaa ilman muuta hyrskyn myrskyn myös Unkaria vastaan, vaikka tuskin nyt aivan avausottelun veroista teurastusta on luvassa. Kertoimet riittävät kuitenkin miehekkääseen panokseen Saksa -1,5:n puolesta! Unkarin pakka oli Sveitsiä vastaan huolestuttavalla tavalla levällään ja samanlaisella pelaamisella tulee kyllä vääjäämättä noutaja.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 150€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 150€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta EM-kisojen kunniaksi! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 25€ panoksella saat 25€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa kuusi 25 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 25-150€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Saksa -1,5” 25€ panoksella.
4. Saat 25€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä viidesti ja saat yhteensä 150€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.