KHL la 04.12. klo 13:30

Salavat Julajev Ufa - Dynamo Moskova

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko Ufan tähtien tehottomuus vahvaa Dynamoa vastaan?

Alkukaudella todella kovassa vireessä olleet Salavat Julajev Ufa ja Dynamo Moskova kohtaavat KHL:n lauantaipäivän herkkupalassa. Ufa on ollut viime aikoina pienimuotoisessa syöksykierteessä, kun taas Dynamon viimeaikainen vire ollut vähintäänkin vakuuttava.

Tomi Lämsän asemasta Ufan käskijänä on ollut viime aikoina liikkeellä kaikenlaisia huhuja, mutta ainakin toistaiseksi suomalaisvalmentaja pitää joukkueen naruja käsissään. Ufa on kuitenkin ollut viime aikoina suurissa vaikeuksissa, erityisesti hyökkäyspelaamisen saralla. Raporttien mukaan koko sarjan pelaajabudjetiltaan kallein ryhmä on iskenyt vain kuusi täysosumaa edelliseen viiteen otteluun. Edellisestä yhdeksästä ottelustaan Ufa on voittanut vain kolme.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

KHL

@khl_eng
Vadim Shipachyov scores 3 points (1G, 2A) in 2nd straight game, leads Dynamo to 8-1-0 record in past 9 games!

Dynamo on puolestaan loistavassa iskussa. Joukkue on voittanut peräti kahdeksan edellisestä yhdeksästä ottelustaan. Parin viikon takainen maajoukkuetauko teki Dynamolle todellista terää ja se on näkynyt joukkueen tähtipelaajien kovana tuloksentekona. Vadim Shipachevin johdolla joukkue on heiluttanut verkkoa edellisissä otteluissaan liukuhihnalta. Dynamo myös esitti todella vahvoja otteita Ufaa vastaan reilu kaksi viikkoa sitten. Tässä ottelussa Ufa oli hyökkäyspelaamisen osalta täysin aseeton.

Ufan tehottomuus on joukkueen materiaalin nähden täysin käsittämätöntä. Joukkue seisoo varmasti suomalaistähtiensä johdolla päävalmentajansa takana, mutta isossa kuvassa Ufa näyttää tällä hetkellä olevan hieman sekavassa tilassa. Dynamolle tarjotaan otteluun todella maukasta kerrointa, joka kannattaa ehdottomasti napata myös omalle liuskalleen. Pelivalinnaksi nostetaan Dynamon voitto Moneyline muodossa.