KHL pe 08.10. klo 17:00

Salavat Julajev Ufa - Jokerit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jokereiden vaikea vieraskiertue jatkuu suomalaisten tähdittämän Ufan vieraana!

Jokereiden haastava vieraskiertue jatkuu suomalaisittain todella mielenkiintoisen Salavat Julajev Ufan vieraana. Toistaiseksi Jokereiden tuliaiset Suomeen kahdesta viikon ottelusta ovat yksi sarjapiste ja kaksi tappiota. Ufa puolestaan katkaisi niin ikään kahden ottelun mittaisen tappioputkensa 0–3-vierasvoitolla HK Sotshista edellisessä ottelussaan.

Jokereiden osalta esitykset Traktor Tšeljabinskia ja Avtomobilist Jekateriburgia vastaan olivat nihkeitä. Erityisesti Jekaterinburg-ottelussa voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Jokereiden huolimaton puolustuspeli ja epävarma maalivahtipeli lahjoittivat Jekaterinburgille 3–0-johtoaseman ja avaimet ottelun voittoon jo ensimmäisessä erässä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Ufan hyökkäysmateriaali on entistä laadukkaampaa Traktoriin ja Jekaterinburgiin verraten, joten viikon kahden muun ottelun tasoisella puolustusalueen puolustuspelillä helsinkiläiset tulevat olemaan vaikeuksissa. Jokereiden hyökkäyspelaaminen on kuitenkin ollut läpi kauden todella tehokasta ja saman voi odottaa jatkuvan myös Ufaa vastaan, vaikkakin joukkueen puolustuspeli on ollut todella tiivistä alkukaudella.

KHL

@khl_eng
From 399 to 400: 10 days
From 400 to 401: 25 minutes

Teemu Hartikainen 🇫🇮 passed 400-point mark and life became a bit easier.

Tomi Lämsän luotsaaman Ufan alkukausi on ollut kaikilla mittareilla vakuuttava. Joukkue on hävinnyt vain 3 pelaamastaan 14 ottelussa. Näissä otteluissa niin Ufan hyökkäys- kuin myös puolustuspeli on ollut huippuluokkaa. Ufa on iskenyt alkukaudella 44 täysosumaa, mutta mikä vakuuttavampaa joukkueen verkkoon on isketty vain 21 maalia, mikä on peräti 20 vähemmän kuin Jokereiden vastaava lukema. Iso kiitos tästä kuuluu myös jälleen loistavasti esiintyneelle Juha Metsolalle.

Myös joukkueen hyökkäys on vahvistunut viime kaudesta, eikä Teemu Hartikaisen, Markus Granlundin ja Sakari Mannisen muodostaman ykkösnyrkin ole tarvinnut kantaa Ufaa reppuselässään illasta toiseen, joka on tehnyt joukkueesta entistäkin vaarallisemman.

Molemmat joukkueet majailevat konferenssiensa kärkipäässä ja ovat kerenneet pisteitä kovalla tahdilla. Ufa on ollut äärimmäisen vakuuttava kotonaan, kun taas Jokerit on ollut aika ajoin vaikeuksissa vieraskaukalossa. Kahdesta joukkueesta Ufa on ollut alkukaudesta monipuolisempi ja kokonaisvaltaisempi joukkue, molempien ryhmien loistavista tuloksista huolimatta. Tässä valossa pelivalinnaksi nostetaan Ufan voitto (1X2).