KHL su 10.10. klo 14:30

Salavat Julajev Ufa - SKA Pietari

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Salavat Ufan suomalaistähdet isännöivät SKA:ta huippuottelussa!

Poissaoloista kärsinyt Salavat Julajev Ufa isännöi aina vaarallista Pietarin SKA:ta KHL:n sunnuntain huippuottelussa. Ufa ja SKA kohtaavat tällä kaudella toistamiseen. Ufa vei joukkeiden ensimmäisen ottelun nimiinsä Pietarissa 2–4-lukemin. Ufa lähtee otteluun vyöllään vakuuttava voitto Jokereista, kun taas SKA on kärsinyt viime otteluissaan tehottomuudesta ja joukkuee kaatui edellisessä ottelussan Barys Nur-Sultanille 3–0-lukemin.

Ufa on kärsinyt viimeisissä otteluissan lukuisista poissaoloista, mikä on vaikeuttanut joukkueen tekemistä. Muun muassa Markus Granlund oli sivussa Ufan kokoonpanosta Jokerit-ottelussa. Ufan muut suomalaiset ottivat kuitenkin jälleen joukkueensa reppuselkäänsä, kun Sakari Manninen ja Teemu Hartikainen ratkaisivat ottelun jatkoajalla. Poissaoloista huolimatta joukkueesta löytyy paljon leveyttä niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

SKA:n tekeminen on ollut viime otteluissa erityisesti hyökkäyssuuntaan todella nihkeää. Kolmessa edellisessä ottelussaan joukkue on onnistunut maalinteossa vain kolmesti. SKA:n puolustuspelaaminen on ollut pääosin läpi kauden hyvällä tasolla. Kuitenkin joukkeiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa SKA:n puolustus osoitti paljon haavoittuvaisuuden merkkejä SKA:n paineen alla.

Ufa oli huomattavasti parempi joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa. Poissaoloista huolimatta Ufa on pystynyt pitämään tasonsa ja joukkueen peli on ollut äärimmäisen tasapainoista. Lisäksi Ufa on ollut todella vahva kotikaukalossaan, kun taas SKA on ollut vaikeuksissa edellisissä vierasotteluissaan. Pelivalinnaksi nostetaan Ufan voitto maistuvalla kertoimella (1X2).