su 31.10. klo 19:00

Salernitana - Napoli

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Napoli suuren suuri ennakkosuosikki Salernitanaa vastaan

Länsi-Italian paikalliskamppailussa vastakkain olevat Salernitana ja Napoli tulevat tarjoilemaan katsojille maalirikkaan ja yksipuolisen näytöksen. Vierasjoukkueen materiaali on niin paljon parempi, kuin isäntien ja tämä tarkoittaa ennakkosuosikin voittoa.

Napolilaiset ovat olleet Serie A:n tähän mennessä paras joukkue ja se on voittanut yhdeksän peliä kymmenestä, pelaten kertaalleen tasan. Sen kokonaisvaltainen pelaaminen on ollut loistavaa ja heikkouksia sen pelaamisesta on todella vaikea löytää.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Luciano Spallettin miehistö on päästänyt liigassa ainoastaan kolme maalia omaan verkkoon ja se ei ole päästänyt maaliakaan viimeiseen neljään peliin. Viime kierroksen 3-0-voitto Bolognasta oli täydellinen esimerkki siitä, kuinka hyvin joukkueen peli tällä hetkellä toimii.

Sarjanousija Salernitanan kausi on ollut odotetun vaikea ja se antaa paljon tasoitusta materiaalinsa puolesta etenkin sarjan kärkijoukkueita vastaan. Se on pystynyt kaapimaan muutamia pisteitä tällä kaudella, mutta selvästi heikompia joukkueita vastaan, kuin Napoli.

Viime kierroksen Venezia-voitosta huolimatta tästä pelistä ei kannata isäntien osalta hirveästi odottaa. Etenkin sen puolustus ei pärjää tasollisesti Napoli-hyökkäykselle, joka on takonut maaleja kovaan tahtiin koko kauden ajan.

Vierasjoukkueen puoleen ottelua kääntää myös se fakta, että siltä ei puutu yhtään tärkeää pelaajaa. Sivussa ennakkotietojen mukaan ovat vain Adam Ounas sekä Kevin Malcuit. Kotijoukkue joutuu tulemaan toimeen ilman Luka Bogdania, Leonardo Capezzia sekä Lassana Coulibalya.

Napolilaisten kahden maalin voitolle tarjotaan kovaa 1,91 kerrointa ja se kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan vetolapuille. Sarjakärjen riveistä löytyy aivan liikaa taitoa, jota Salernitanan puolustus ei pysty pitämään kurissa.