ti 04.12. klo 17:45

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Salibandyn MM: Norja – Suomi | Tanska vakuuttavalla esityksellä nurin – vastus kovenee huomattavasti

Suomen taival salibandyn MM-kilpailuissa jatkuu jälleen tiistaina. Eilen joukkue pelasi Tanskaa vastaan kelpo kamppailun, muttei esittänyt kummempaa ylivyöryä. Loppunumerot 7–1 Suomelle mairittelevat loppupeleissä Tanskaa, sillä joukkue oli totaalisesti vastaantulijana.

Uusi päivä ja uudet kujeet

Suomi tuskin muuttaa mitään 7–1-numeroin voitetusta Tanska-ottelusta, mutta kokoonpanoon tulee luultavasti jonkin verran vaihdantaa. Suomelle Norjan tulisi olla samalla tavalla suupala kuin Tanska oli, joten kierrätystä on syytä tehdäkin. Kovat taistot ovat edessä vasta pudotuspelivaiheessa ja silloin kärkikaluston on oltava iskussa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Unibetin tarjous: uusille asiakkaille jättikerroin 30,00 Kärppien voitosta!

Suomen pelaaminen tapahtuu kolmen ketjun kierrätyksellä ja joukkue pyrkii pelaamaan pitkiä hyökkäyksiä sekä rummuttamaan koko hyökkäysalueen syvyydellä. Pallollinenkin pelaaminen lähtee vahvasti alakerran kautta. Täysin samalla tavalla kuin Tanskaakin vastaan.
Merkittävin ero Norja-kamppailuun on vastustajan parantunut pallollinen osaaminen. Se ei kuitenkaan tarkoita suoraan, että Suomen tarvitsisi muuttaa pelaamistaan merkittävästi edelliseen otteluunsa verraten. Vastustaja on kuitenkin vaarallisempi, joten se on tiedostettava tiistaina.

Seuraa häntä: Ville Lastikka

Ville Lastikka, 22, on Suomen maajoukkueen nuorin hyökkääjä. Hämeenlinnan Steelersiä Salibandyliigassa edustava superlahjakkuus palkittiin Tanska-ottelun parhaana pelaajana. Lastikalla on kaikki edellytykset ottaa paikka maajoukkueen kokoonpanosta käänteentekevänä pelaajana jo näissä kisoissa. Kaksi maalia maanantaina iskenyt Lastikka on vastustajalle alati vaarallinen pallollisena.

Pelivalinnat

Ottelun maalimäärävedon raja on vedetty alemmas kuin Tanska-kamppailussa, mikä on pallollisesti parempaa joukkuetta vastaan todella erikoista. Tiistai-iltana voi tulla ilotulitus, sillä kamppailusta ei missään nimessä tule aivan niin yksipuolista kuin edellisottelu oli. Runsasmaalisuuteen tartutaan kiinni.
Suomi ja Norja kohtasivat edellisen kerran turnauksessa Puolassa vuonna 2016, jolloin Suomi oli parempi numeroin 5–6. Tuosta turnauskamppailusta ei kuitenkaan voi vetää juuri minkäänlaisia johtopäätöksiä tulevaa MM-taistoa ajatellen.
Toisena kohteena annetaan Norjalle korkeana säilyneen rajan mukainen tasoitus, mutta panostusta lasketaan roimasti. Korkeassa maalimäärässä on suurin arvo tähän otteluun.