su 09.12. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Salibandyn MM: Suomi – Ruotsi | Odotettu ottelupari kohtaa finaalissa – Ruotsi murjoo?

Salibandyn MM-finaali pelataan sunnuntaina. Moni olisi aavistanut otteluparin jo ennen turnausta, mutta nyt lämmittelyt on hoidettu ja on aika kruunata jälleen salibandyn maailmanmestari.
Suomi on maailman kakkosmaa salibandyssa, vaikka finaali päättyisi miten tahansa. Joukkueet kohtasivat alkulohkon ottelussa, jossa Suomi onnistui kelvollisesti pelisuunnitelmassaan, mutta Ruotsin kokemus voittamisesta oli lopulta valttia ja se voitti Suomen ainoastaan kevyellä perussuorituksella. Nyt alkulohkon ottelulla ei ole mitään väliä.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Selvää on, että Suomi on illan ottelussa vähemmän pallollisena, mutta vahvasti alakerran kautta pelaamiseen läpi turnauksen ja etenkin Ruotsia vastaan satsanneilla sinivalkopaidoilla ei ole varaa keskikentän pallonmenetyksiin. Rakas länsinaapuri on salibandyssa maailman ykkösmaa ja kiittää välittömästi virheistä nopeilla käännöilläkin.
Suomi pärjää Ruotsia vastaan kohtuullisesti juoksuvoimassa, mutta maalintekotehokkuudessa ei läheskään. Jos Ruotsi sortuu summittaiseen pallotteluun keskiviivan tuntumassa, kuten sen välierässä Sveitsiä vastaan pariin otteeseen kävi, saattaa Suomi onnistua nopealla kääntöpelaamisella murtamaan Ruotsin puolustuksen.
Tilanne on kuitenkin se, että maalintekokilpailuun Suomella ei ole varaa lähteä. Mikäli sellaiseen toimintaan ruvettaisiin, peli olisi ohitse avauserän jälkeen – niin vaarallinen on vastustaja. Ruotsin taitotaso on huomattavasti kovempi kuin Suomella ja joukkueella on neljä kentällistä Suomen ykkös- ja kakkosvitjojen tasoisia pelureita.
Suomelle povataan vaikeita hetkiä ja todella tukalaa iltaa Prahassa. Molempina kohdevalintoina pelataan Ruotsin tasoituksellista voittoa useamman maalin erolla. Sinikeltainen on ykkönen sunnuntai-illassa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ