Suomen Cup ke 21.06. klo 18:30

SalPa - FC Inter

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuus tappioo hei! Ja nyt liigajoukkue vastassa – panokset vieraille!

Tähän asti sekä SalPan että FC Interin tiet Suomen Cupin puolivälieriin ovat olleet melko siloitellut – kumpikaan ei ole joutunut vielä tosipaikkaan. Tällä erää SalPa joutuu venymään ihan oikeasti, jos meinaa jatkaa cupissa kahdeksan sakkiin. Interin voi sanoa edelleen olevan cup-ohjelmassaan hyvällä arpaonnella liikenteessä. Loppujen lopuksi nämä kahinat ratkaistaan kuitenkin vasta kentällä.

*Tsekkaa tästä kesäkuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TĂ„STĂ„

SalPan alkukesä on ollut todella vaikea, sillä cup-voitto kevyestä HooGeestä on ainoa valopilkku. Ykkösessä on tullut turpaan peräti kuusi ottelua peräkkäin, joten kyllä tässä aletaan puhua ihan oikeasta kriisistä. Otteet Gnistania vastaan olivat viikonloppuna kehnoja varsinkin avausjaksolla. Lisää jobinpostia tuli, kun Jongtae Yoon halusi purkaa sopimuksensa, eikä seura ollut tässä poikkiteloin. Oletettavasti pelaaja ei ollut rooliinsa joukkueessa tyytyväinen.

FC Interillä pyyhkii melko mukavasti, sillä turkulaiset eivät ole hävinneet jalkapallo-ottelua yli kuukauteen. Ennen maajoukkuetaukoa käytiin tahkoamassa AC Oulun vieraana tasapeli: Tätä ennen otettiin muutama kotivoitto, sekä murskavoitto cupissa Interin kakkosjoukkuetta vastaan. Tässä matsissa voi olla pientä kokoonpanoarvontaa, mutta ainakaan artikkelin kirjoittamisen aikaan Turusta ei olla välitetty Jarkko Wissin aivoituksia matsista.

Tästäkin huolimatta otetaan tähän matsiin positio vierasmenestyksestä, sillä Interillä on kyllä kyvykästä porukkaa penkilläkin. Vähintään kahden maalin voitosta saa hyväksyttävän kertoimen, jota kelpaa tykitellä 888sportille. Katso muuten tämä pulju läpi – tarjonta on suorastaan sikahyvällä tasolla!