Kakkonen la 23.07. klo 17:00

SalPa - Tampere United

Sujuuko Unitedin peli luonnonnurmella?

Kakkosen B-lohkon kärki on todella tasainen, sillä seitsemän parasta joukkuetta mahtuu viiden pisteen sisään. Lauantaina Salossa pelataan kärjen dynamiikkaan vaikuttava ottelu, jossa seitsemäntenä oleva SalPa haluaa kiihkeästi mukaan kärkisakkiin, ja muita kärkijoukkueita ottelun vähemmän pelannut Tampere United mielii sarjakärkeen. Kummallakin on lievä suvantovaihe alla, joten pisteet ovat nyt kipeästi tarpeen.

Kovalla rummutuksella kauteen lähtenyt SalPa ei ole tähän mennessä täysin lunastanut lupauksiaan. Otteet vaihtelevat aika lailla, ja välillä ehjän ysikymppisenkin pelaaminen on tuntunut ylivoimaiselta. Perusluokaltaan joukkue on kuitenkin Kakkosen tasolle oikein hyvä, joten pyyhettä ei varmasti heitetä kehiin – varsinkin, kun parilla voitolla kärki on entistä lähempänä. Tarkkaa tietoa isäntien pelaajatilanteesta ei ole, mutta treenien perusteella tilanne on kuulemma hyvänlainen.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Tampere United ei ole viime peleissä ollut aivan terävimmillään. Jazz oli inhottavan hyvä vastus, eikä EPS:stä saatu niskalenkkiä. Lohkon heittopussi KaaPo sentään kaatui, vaikkei nurmikentällä pelattu ottelu ollut sekään Unitedille helpoimmasta päästä. Myös Salossa pelataan luonnonnurmella, mikä voi varsinkin kuumalla kelillä olla kova paikka vieraille. Myöskään vierailla ei ole suuria murheita poissaolojen kanssa.

Luonnonnurmen puolesta tässä ottelussa lähdetään pikkupelillä kotijoukkueen kyytiin. United ei näytä tällä alustalla olevan täysin kotonaan, joten nurmella jatkuvasti treenaava SalPa kelpaa peleihin tällä psyykillä.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa