la 02.03. klo 10:00

Salpausselän kisat - Naisten 20km (C)

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko nyt Kerttu – kaikki puoltaa, siis ihan kaikki!

Salpausselän kisoissa lauantain tähtihetkiä tulevat olemaan perinteiset kahdenkympin väliaikalähdöt, ja varsinkin naisten puolella voidaan kisasta odottaa suomalaismenestystä. Tätä kautta ovat leimanneet poissaolot, joilta ei ole vältytty tälläkään kertaa. Niinpä naisten kisassa suosikkien joukko on melko harvalukuinen – ja suosikki on aivan selvästi suomalainen.

Mahtava Foggybet herkkukertoimineen – lue vihjeen lopusta lisää!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Kerttu Niskanen on nimittäin kisan suvereeni suosikki. Niskasta puoltavat tutut Salppurin ladut, kotikannatus, matkan pituus, väliaikalähtö, eikä kelistäkään mitään haittaa ole. Kerttu on kunnossa, ja tähän kisaan on ladattu varmasti kaikki. Perjantain hyvä touhu parisprinteissä paljasti, että suomalaisittain kapulakin on kunnossa ja huolto on pelin päällä. Kaikki on siis nyt jiirissä kisaa ajatellen.

Canmoressa 20 kilometrin perinteistä hiihdettiin massastarttina – jotenkin FIS kuvittelee, että väliaikalähdöt olisivat nykyihmiselle täysin ylivoimaisia seurata. Niinpä Kepa pystyy pistämään jalalla koreasti jo matkalla, eikä Frida Karlsson pysty tällä kertaa peesaamaan mukana. Saksan kovia perinteisen menijöitä ei voi tietenkään väheksyä, ja ruotsalaisista muut kovat luut ovat Ebba Andersson sekä Jonna Sundling. Norjalaiset ovat tällä hetkellä enemmän ja vähemmän telakalla.

Foggybet pitää Kerttua ja Fridaa tasabuukkina, ja tämä on virhe. Kerttua otetaan hyvällä kertoimella voittajaksi – tämä veto maistuu oikein hyvin. Tästä saadaan betsipäivä heti aluksi käyntiin mukavasti. Lauantaina nimittäin on paljon puristeltavaa!

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.