Mestarien liiga ti 25.10. klo 19:45

Salzburg - Chelsea

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Chelsean itävaltalaisvastustajalla on sivussa joukkueellinen pelaajia! Nappaako Potterin ryhmä pisteet?

Mestarien liigan lohko E:ssä pelataan tiistaina kärkikamppailu Salzburg – Chelsea. Vierasjoukkue on pisteen edellä ja AC Milan&Dinamo Zagreb -kaksikko väijyy itävaltalaisia kahden pisteen päässä. Lohko on koko tähänastisen kilpailun tasaisin ja koko katraalla on vielä jatkosaumoja.

Salzburg on neljän kierroksen jälkeen lohkon ainoa tappioton joukkue eikä koko kaudella ole hävitty muutenkaan kuin kertaalleen Itävallan Bundesliigassa. Chelsea tarjoaa tietenkin aivan ainutlaatuisen haasteen ja nyt isäntien loukkaantumistilanne tekee tilanteesta entistä hankalamman.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Chelsea FC

@ChelseaFC
Jorgi's third of the season. 🥅

#CheMun


Matthias Jaissle joutuu tiistaihin mahdollisesti ilman Luka Sucicia ja Oumar Soletia. Keskikentältä olivat jo valmiiksi sivussa muun muassa Ousmane Diakité, Dijon Kameri ja Nicolás Capaldo ja piikistä Sekou Koita ja Fernando. Andreas Ulmer vaikuttaisi sen sijaan kuntoutuvan tiistaiksi.

Chelsealta jatkaa sivussa kolmikko Reece James, N’Golo Kanté ja Wesley Fofana. Kalidou Koulibaly ei pelannut ManUa vastaan polvikivun takia ja keskiviikkokin on kiikun kaakun. Myös Mateo Kovacicilla on ollut polvivaivoja, mutta kroatialainen saattaa kuitenkin avata.

Salzburgin poissaolotilanne on potentiaalisesti sen verran paha, että kertoimet riittävät pieneen Chelsea-vetoon. Vierailla on tietenkin omat poissaolonsa, mutta Graham Potterilla on kuitenkin rosterissa kelvollisesti leveyttä. Potter on tehnyt viime peleissä hieman virheitä, mutta reagoinnit näihin ovat olleet kiitettävän nopeita.