Serie A ma 17.10. klo 19:30

Sampdoria - AS Roma

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Roman tärkeimmän hyökkääjän puuttumisesta hyödytään betseissä! Häviääkö Mourinhon miehistö jumbolle?

AS Roma sai edellisellä kierroksella todella huonoja uutisia, kun yksi koko alkukauden parhaista Serie A -hyökkääjistä putosi sairastuvalle. Pelaajatilanne ei ollut aiemminkaan ideaali, mutta tällä hetkellä José Mourinho joutuu tekemään kompromisseja etenkin hyökkäyspään peluutuksen suhteen. Seuraukset voivat olla todella karuja, kun yksi koko sarjassa eniten maalipaikkoja luoneista pelaajista putoaa yhtäkkiä sivuun.

Sampdoria on kyntänyt alkukaudella todella pahasti, mutta voiko se napsia jopa ensimmäisen voittonsa maanantaina? AS Roma marssii Luigi Ferrarisin mukaan nimetyn stadionin nurmelle ilman alkukauden suurinta tähteään Paulo Dybalaa, joka loukkaantui edellisviikonloppuna Lecce-ottelussa. Argentiinalainen viimeisteli kamppailun voitto-otsuman pilkulta, mutta hajotti itsensä epäonnisesti samassa tilanteessa. Esimerkiksi talven MM-kisojen kiinnostavimpiin tähtiin kuuluva 28-vuotias oli neljän ottelun maaliputkessa Italian pääsarjassa ja mies on luonut todella merkittävän määrän Roman maalitilanteista.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Dybala ei suinkaan ole ainoa pelaaja AS Roman sairaslistalla. Georginio Wijnaldum mursi sääriluunsa kauden alkumetreillä ja jatkaa sivussa – lisäksi puolustajat Zeki Celik, Marash Kumbulla sekä Rick Karsdorp ovat olleet viime aikoina sivussa. Jälkimmäisten osalta pelikunto maanantaille on pieni kysymysmerkki, mutta ainakin Celik jatkaa varmasti telakalla.

Sampdoria pelasi edellisellä kierroksella 1–1-vierastasapelin Bolognaa vastaan. Joukkue on nyt kerännyt yhdeksässä pelaamassaan matsissa kolme pistettä tasapeleillä ja hävinnyt kuudesti. Tällaisella suorituksella ei yllä yhtään mihinkään ja jumbosija on ansaitusti isäntien hallussa. Maanantaina lähes parhaalla miehistöllään otteluun pääsevällä isännällä on kuitenkin toki mahdollisuus napata ilman parasta hyökkääjäänsä operoivaa roomalaisjoukkuetta vastaan pisteitä ja nousta pohjasijalta ylöspäin.

Pelivalinnassa katseet suunnataan kuitenkin maalimäärään. Roman viimeistely ei ole ollut loistavaa – yhdeksässä matsissa 12 maalia on suhteellisen heikko suoritus ison profiilin joukkueelta. Nyt Dybala on kaiken kukkuraksi pudonnut sivuun ja argentiinalainen on olllut tilanteiden luomisen, viimeistelyn ja oikeastaan koko hyökkäämisen ruumiillistuma Mourinhon joukkueessa. Toisaalta kotijoukkue on viimeistellyt vain viisi maalia. Maaleilla ei tässäkään kamppailussa päästä mässäilemään, joten alle 2,5 maalia -betsi toimii.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Muscle injury for Paulo Dybala tonight - and it looks so serious, José Mourinho says: "The injury looks very bad. I'd say bad, but honestly after speaking with Paulo... I think very bad". 🚨🇦🇷 #Dybala

Medical check on Monday for Dybala. World Cup with Argentina, now at risk.