su 02.05. klo 21:45

Sampdoria - AS Roma

Kriisissä oleva AS Roma kohtaa Sampdorian

Sampdorialla on sunnuntai-iltana loistava mahdollisuus kaataa AS Roma kotonaan, sillä vierasjoukkue on tällä hetkellä suuressa pelillisessä kriisissä. Tapahtumia ottelusta ei tule puuttumaan ja kamppailusta tulee erittäin tasainen.

Claudio Ranierin suojatit lähtevät illan taistoon huomattavasti paremmalla itseluottamuksella viime kierroksen tappiosta huolimatta. Se on kotonaan voittanut kaksi ottelua viimeisestä kolmesta ja muutenkin sen pelaaminen on ollut huomattavasti vieraita tasaisempaa.

KYMPILLÄ 60€ PELIRAHAA + BRATISLAVAN KASINOMATKA

Saat kympin talletuksella:

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Dead-kolikkopeliin
  • Mahku lähteä Uhmapelaajien kanssa Bratislavaan

HYPPÄÄ KYYTIIN

Viimeisimmässä kotipelissään se osoitti todella vahvaa hyökkäyspelaamista, kun se kaatoi Hellas Veronan Stadio Luigi Ferrarisilla maalein 3-1. Kyseisessä kamppailussa Samp käytti maalipaikkansa tehokkaasti hyväkseen ja oli selvästi parempi joukkue.

AS Roman kriisi on tällä hetkellä todella syvä, sillä se ei ole voittanut otteluakaan viimeiseen viiteen yritykseen. Viimeisimmässä Serie A-ottelussa se kärsi musertavan 3-2-tappion Cagliarin vieraana, joka taistelee tällä hetkellä paikastaan liigassa.

Tätä kamppailua seurasi Eurooppa-liiga-ottelu Manchester Unitedia vastaan ja siitä oli tuloksena karmea 6-2-tappio. Tämä tarkoittaa sitä, että Genovaan saapuu lyöty roomalaismiehistö, jonka peli on täysin sekaisin.

Asioista entistä pahempaa Paulo Fonsecan kannalta tekee se, että häneltä puuttuu kokoonpanosta Stephan El Shaarawy, Jordan Veretout, Leonardo Spinazzola, Pedro Rodriguez, Pau Lopez, Riccardo Calafiori sekä Nicolo Zaniolo.

Sampdorian DNB(tasapeli ei vetoa) -kohteelle tarjotaan maukasta 2,10 kerrointa ja tähän kannattaa ehdottomasti panostaa pienellä summalla. Vieraiden pelaaminen on täysin sekaisin ja se saapuu kaupunkiin todella väsyneenä otteluruuhkan keskellä.