Serie A ke 27.10. klo 19:30

Sampdoria - Atalanta

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Atalanta tarvitsee kipeästi kolmea pistettä

Yksi klo 19.30 alkavista Serie A-otteluista käydään Sampdorian ja Atalantan välillä. Vieraat tarvitsevat tästä kamppailusta täydet pisteet, sillä sarjan kärkijoukkueet ovat karkaamassa horisonttiin ja mikäli se haluaa edes Mestarien Liiga-paikoille, on sen voitettava Sampdorian tasoiset joukkueet.

Viime kierroksen Spezia-voitosta huolimatta kotijoukkueen kokonaisvaltaisessa tekemisessä ei ole ollut paljon hurrattavaa. Ennen tätä voittoa se oli kerännyt neljästä pelistä vain yhden pisteen ja nyt vastus on huomattavasti laadukkaampi, kuin Spezia.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Isännät eivät ole onnistuneet pitämään maaliaan puhtaana viimeiseen viiteen kamppailuun ja nyt sen pitää puolustaa Duvan Zapataa, Luis Murielia, Ruslan Malinovskia sekä Josip Iliciciä vastaan.

Vaikka Atalanta onkin menettänyt paljon pisteitä otteluissa, joista sen olisi pitänyt ottaa kolme pistettä, on sen vieraspelaaminen ollut tällä kaudella hyvällä tasolla. Se on voittanut kolme reissupeliä ja pelannut kerran tasan.

Vieraskentillä joukkueen pelaaminen on ollut huomattavasti rennonpaa ja paljon tasapainoisempaa kuin kotona ja tästä hyvä esimerkki on viimeisin vierasottelu Empolia vastaan, jonka Gian Piero Gasperinin miehistö voitti selkein 4-1-lukemin. Huomioitavaa on myös tätä ennen pelattu 2-2-tasapeli Interin vieraana.

Kotijoukkueelta ei ennakkotietojen mukaan puutu yhtään pelaajaa tästä kamppailusta ja vierailtakin sivussa ovat vain Robin Gosens, Hans Hateboer sekä Matteo Pessina. Tämä ei juurikaan muuta sitä tosiasiaa, että vierasjoukkue on selkeä suosikki voittamaan.

Atalantan laadukas hyökkäys tekee todella huonosti pelannutta Samp-puolustusta vastaan tuhojaan ja bergamolaiset ottavat elintärkeät kolme pistettä. Tämä tapahtuu vahvan pallonhallinan kautta, sillä isännät tykkäävät puolustaa koko miehistön voimin ja tämä on turmiollista Gasperinin suojatteja vastaan.