Serie A ma 16.05. klo 19:30

Sampdoria - Fiorentina

Fiorentinalla on jättipanokset! Tarraako ryhmä entistä tiukemmin europaikkaan?

Fiorentina on tällä hetkellä Serie A:ssa seitsemäntenä ja joukkueella on europelipaikan suhteen kaikki omissa käsissä. Jopa Eurooppa-liiga paikka on saavutettavissa. Sampdoria on varmistanut säilymisensä sarjassa, joten sillä ei enää mitään paineita tuloksesti ole.

Vierailija päätti edellisessä ottelussaan kuivan kautensa ja nappasi tyylikkään 2–0-kotivoiton AS Romaa vastaan. Fiorentinan pelaajatilanne on melko hyvä, kun pelikiellossa olevan Sofyan Amrabatin lisäksi ainoastaan Gaetano Castrovilli sekä Alvaro Odriozola ovat poissa kokoonpanosta. Sampdorialla sivussa jatkavat Manolo Gabbiadini sekä Sebastian Giovinco.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Muiden häntäpään joukkueiden heikot suoritukset viikonloppuna varmistivat isännän säilymisen sarjassa, joten se pääsee tulevaan matsiin suht rennoissa tunnelmissa. Joukkueen pelaaminen ei ole ollut erityisen vakuuttavaa viime aikoina pidemmälläkään otannalla ja jopa alakerrassa on ollut suuria ongelmia. Vastustajat pääsevät luvattoman helposti vaarallisille tekopaikoille ja se näkyy suoraan myös tuloksissa. Kuuden matsin otannalla isäntä on kärsinyt peräti neljä tappiota.

Fiorentinalla on tulivoimainen hyökkäys, joka pystyy rokottamaan puolustuspään virheistä. Toisaalta kotijoukkueella vielä alakertaakin enemmän harmaita hiuksia on tuottanut maalinteko. Viiden matsin otannalla joukkue on tehnyt maaleja alle yksi per ottelu -keskiarvolla. Vierailla panosta riittää edelleen europelipaikan tavoittelussa ja sille tulevan matsin pitäisi olla enemmän tai vähemmän rutiinivoitto. Viime viikon upea suoritus Romaa vastaan on varmasti nostanut joukkueen mielialaa. Pelivalinnaksi maanantain koitokseen napataan ennakkosuosikin voittoa.

10 euroa pelirahaa