Serie A la 12.03. klo 19:00

Sampdoria - Juventus

Sytytteleekö Juventus säästöliekkiä? Ensi viikolla tiedossa hurjan merkittävä ottelu Mestarien liigassa!

Juventus on ollut kevätkaudella erinomaisessa lennossa kansallisessa sarjassa ja jälleen olisi tärkeä kamppailu kärkitaistelun kannalta luvassa. Ensi viikolla on luvassa huipputärkeä kotiottelu Mestarien liigan pudotuspeleissä Villarrealia vastaan, joten pientä säästelyä saattaa olla luvassa. Luultavasti taistelu myös kansallisesta menestyksestä kiinnostaa runsaasti, joten pelkästään tähän ei kuitenkaan nojata.

Sampdoria on ollut yllättävänkin vahva kotinurmellaan ja Juventuksen tulevat haasteet tuovat oman mausteensa tulevassa kamppailussa. Vierailla panosta riittää kärkitaistelussa, joten hirvittävän suuriin lepuutuksiin ei ole varaa. Siinä missä isäntä on pelannut vahvaa kotijalkapalloa, on Juventus ollut voittamaton vastustaja kaikissa alkuvuoden sarjamatseissaan. Kokonaisotannallakin ainoa tappio tämän vuoden puolella on tullut Super Cupin finaalissa Interille.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Viime viikolla Juventus nollasi ensin Fiorentinan Italian Cupissa ja kaatoi sen jälkeen kotonaan Spezian rutiininomaisesti. Vanha rouva vaikuttaisi kasvavan uudelle tasolle jälleen kerran kevään koitteessa ja Sampdoria on kovan haasteen edessä. Federico Bernardeschi on jälleen sivussa, tällä kertaa korttitilin täyttymisen vuoksi. Paulo Dybala puuttunee edelleen Dennis Zakarian, Federico Chiesan, Weston McKennien sekä Kaio Jorgen tavoin. Tuoreimman tiedon mukaan Juan Cuadrado saattaa niin ikään olla sivussa. Puolustuspäässä Giorgio Chiellini sekä Leonardo Bonucci ovat yhä poissa.

Vahvaa kotijoukkuetta Sampdoriaa voi pitää hankalana vastustajana kärkijoukkueille. Kaksi perättäistä voittoa Stadio Luigi Ferrarisilla poimineen isännän voitot ovat kuitenkin olleet todella vähissä alkuvuonna ja reilulla kymmenen kamppailun otannalla ryhmä on pystynyt voittoon ainoastaan kahdesti. Juventus tuskin mitään järkyttävää rökälevoittoa tarjoaa, kun otetaan huomioon loukkaantumiset sekä mahdollinen – kenties jopa todennäköinen – säästely. Pelivalinnaksi poimitaan, että ottelussa syntyy korkeintaan kaksi maalia (alle 2,5).

10 euroa pelirahaa