su 05.12. klo 19:00

Sampdoria - Lazio

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Genovassa luvassa maaliverkkojen venymistä

Sunnuntai-illan Serie A-ottelussa ovat vastakkain Sampdoria sekä Lazio ja vedonlyönnin kannalta katseet suunnataan maalimäärä-kohteiden suuntaan. Molempien joukkueiden peleissä on syntynyt paljon maaleja ja samaa on luvassa myös Genovan illassa.

Sampdorian peleissä on etenkin viime aikoina nautittu maaleista oikein kunnolla ja kahden viime kierroksen peleissä on molemmissa nähty neljä maalia. Ensin se voitti Veronan kotonaan 3-1 ja tätä seurasi vieraspeli Fiorentinaa vastaan, joka päättyi samoihin lukemiin Violan hyväksi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Myös Lazion peleissä on nähty kahteen viime kierrokseen runsaasti maaleja. Se koki Napolin vieraana murskatappion lukemin 4-1 ja tätä seurasi maali-iloittelu Udinesea vastaan, joka päättyi lopulta peräti 4-4-tasapeliin.

Voidaan siis hyvällä itsetunnolla todeta, että puolustuspelaaminen ei ole näiden joukkueiden osalta toiminut juuri lainkaan viime aikoina ja tämä tarkoittaa paljon maaleja tässä kamppailussa. Samp hakee kotonaan varmasti kolmea pistettä ja Lazio tarvitsee kipeästi voittoa, jotta neljäs sija ei karkaa liian kauas.

Pelillisesti Lazio hallitsee varmasti palloa enemmän, mutta Maurizio Sarrin hyökkäävä pelitapa avaa kotijoukkueelle paljon vastahyökkäyspaikkoja, joka onkin juuri isännille hyvin ominainen pelitapa Roberto D’Aversan alaisuudessa.

D’Aversa joutuu tulemaan toimeen ilman Omar Colleyta, Mikkel Damsgaardia, Fabio Depaolia sekä Ronaldo Vieiraa, kun taas vierasjoukkueelta sivussa on ennakkotietojen mukaan vain keskuspuolustaja Patric.

Ei ole mitään syytä, miksi maali-iloittelut eivät jatkuisi näiden joukkueiden otteluissa ja yli 3,0 maalia -kohteelle tarjotaankin maistuvaa 2,10 kerrointa Coolbetillä. Molemmilta joukkueilta löytyy paljon ratkaisuvoimaa kärjestä ja puolestaan puolustuspelissä on todella paljon aukkoja tällä hetkellä.