NHL ke 08.12. klo 05:30

San Jose Sharks - Calgary Flames

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yli kakkosen kerroin on Calgaryn törkeää aliarvioimista

San Jose Sharksin puhti on vähentynyt, mitä pidemmälle NHL-kausi on edennyt. Alkukaudella kova taistelutahto ja vastustajien löysä pelaaminen tarjosivat voittoja, mutta ne ajat ovat enää muisto vain. Ensi yönä San Jose saa vastaansa nimelleen uskollisesti kuuman Calgary Flamesin. Pelivalintamme on Calgaryn vierasvoitto.

San Josen joukkue on täynnä entisaikojen tähtiä, joiden jalka on hidastunut ja taidot ruostuneet. Näihin menneisyyden ikoneihin käytetään valtava määrä rahaa, mikä selittää seuran surkeat otteet. San Jose käyttää 26,5 miljoonaa dollaria Erik Karlssoniin, Brent Burnsiin ja Marc-Edouard Vlasiciin. He kaikki ovat yli 30-vuotiaita, ja loukkaantumiset ovat hidastaneet jalkaa entisestään. Samaan aikaan jääkiekko on lajina nopeutunut. Tämä kaikki on perustelua sille, miten muutamassa vuodessa San Josesta on tullut NHL:n heittopussi. Paras asia, mitä San Josen pakisto voisi seuralle tehdä on jäädä eläkkeelle.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Calgary on puolestaan voittanut viimeisistä kymmenestä ottelustaan seitsemän. Joukkuetta on ollut vaikea edes tunnistaa viime kaudesta. Jo vuosien ajan Calgary on tunnettu mikkihiiri-joukkueena, joka ehkä pärjää runkosarjassa, mutta heti kun joku alkaa pudotuspeleissä vähän tönimään niin pelihalut katoaa saman tien. Nyt joukkueeseen on hankittu uusi päävalmentaja Darryl Sutter sekä useita haalariosaston vahvistuksia, jotka ovat tottuneet voittamaan ja painamaan töitä. Calgary onkin Tyynenmeren divisioonan ykkönen. Taakse jää muun muassa Edmonton Oilers, jonka vahvasta alkukaudesta on puhuttu taukoamatta.

Calgary on hävinnyt tällä kaudella viisi ottelua. Onko San Jose se joukkue, joka pystyy tarjoilemaan kuudennen tappion? Ehei. Entä edes jatkoajalla? Tuskinpa. San Jose on ylisuorittanut materiaaliinsa nähden, mutta Calgaryn tasoista vastustajaa vastaan joukkueella ei ole mitään palaa. Yli kakkosen kerroin Calgarylle on aikainen joululahja, joten ei muuta kuin vetoa raapustamaan.